Tehnički kutak > Garaža
sp50-->4T®™
giannelli:
ja vecinom kad tak nes pomaknem i ne zeli palit, onda provjerim vitalne dijelove karba, vratim ga nazad, zatvorim saraf za zrak skroz i spustim skroz klipic (saraf za ler gas), onda otprilike 1, 1,5 krug odvijen saraf za smjesu i takodjer 2-3 kruga saraf za ler gas, i kurblam (prvo napunim casicu u karbu sa benzinom)... onda ak ne pali (a mora ako radi el.cok) uvalim malo goriva u cilindar i onda stelujem smjesu i ler gas... ali ako nemas nekih drugih problema sa skuterom morao bi palit nakon zavijanja i odvijanja sarafa tih. svjecicu svakako stavi novu prije stelanja.
runn_it:
--- Citat: giannelli - 11 Travanj, 2012, 21:40:39 ---ja vecinom kad tak nes pomaknem i ne zeli palit, onda provjerim vitalne dijelove karba, vratim ga nazad, zatvorim saraf za zrak skroz i spustim skroz klipic (saraf za ler gas), onda otprilike 1, 1,5 krug odvijen saraf za smjesu i takodjer 2-3 kruga saraf za ler gas, i kurblam (prvo napunim casicu u karbu sa benzinom)... onda ak ne pali (a mora ako radi el.cok) uvalim malo goriva u cilindar i onda stelujem smjesu i ler gas... ali ako nemas nekih drugih problema sa skuterom morao bi palit nakon zavijanja i odvijanja sarafa tih. svjecicu svakako stavi novu prije stelanja.
--- Kraj citata ---
Tribalo bi je i tokom stelanja skidat i cistit, znalo mi se dogodit da je smjesa prezasicena pa ostane garezi na svjecici pa skut trokira! Jos jedna nelosa stvar, ako imas negdje ceste koja je slabo prometna odi tamo i vozi pa ga pokusaj postelat, a kad postelas smjesu lako ces minimum!
Ne bi trebao bit problem postelovat karb ako nije u nekom defektu, a malo je glupo vodit ga u servis za stelanje karba!
giannelli:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 11 Travanj, 2012, 22:05:23 ---Imam ceste.. ali sad sam maloprije skužio da je karb propišao na sve šerafe.. :icon_scratch: Bit ce da je začepljen.. ohooh.. :frajer: Bit ce posla.. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
na koje sarafe? ako na ona 2 dole na casici.. to je najvjerovatnije ispao onaj gumeni dihtung :S
Tomi_ZG:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 11 Travanj, 2012, 21:06:35 --- :toothy9: A dobio sam volju za popravit to.. ali stavrno..
--- Kraj citata ---
Ti si ko vrijeme kod mene,ćas sunce ćas kiša,malo prodaješ malo ne ;D
Fino ti to sve raskupusaj i provjeri i pazi da ne bude viška šarafa kad složiš nazad :icon_thumright:
Jurich:
ako imas tt aupush stavi diznu 62-64....i koko sam skuzija zeza te ler gas...probaj ga namjestiti vijkom kojim se moze podesavati...ako neuspijevas time onda se poigraj malo sa vijkom za zrak zajedno sa vijkom za stelanje ler gasa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju