Tehnički kutak > Garaža

sp50-->4T®™

<< < (25/62) > >>

bigfan:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 16 Ožujak, 2012, 19:14:05 ---Nebi trebao stavit blokadu..  :toothy12: A kako cu znat jel dobor uštelan? Čuo sam za onu metodu sa svijećicom.. ali neznam ja točno kakve boje mora bit... jbg "DALTONIST" sam što se tiče vidit boju svijećice jer mi boja kave i boja čokolade izgleda isto a neki i u tome vide razliku..  :toothy9: Do koliko okretaja bi morao ić onda skuter nema blokada i ima spuh TT? Onako otpilike da kad budem probao testnu voznju poslje servisa da vidim jel ok.. i okretaji nikako nebi smijeli padat?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
vozi skut prvo samo s pol gasa i tak jedno 1km stani skini svijecicu i slikaj,vrati je nazad i onda ga vozi na full gasu 1km skini svjecicu pa slikaj i onda stavi ovdje slike pa cemo ti reci jer dobro ili ne tako ti je najsigurnije  :hello:

Tomi_ZG:
Ako sad valja i ide dobro uopče ti nije puno naplatil,a još je i gumu promjenil,super  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Fino fino,nego daj ti meni reci kak si zadovoljan s tom gumom,i ja bi ju trebal mijenjat al stalno to odgađam,a ove kaj su na njemu već imaju preko 15tkm

Grale:
eto vidiš,a ti si ga htio prodat zbog nenaštelanog karba... :toothy10:

anton55:
stvarno si dobro prošao pa ne bi prljao ruke za to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju