Tehnički kutak > Garaža

sp50-->4T®™

<< < (24/62) > >>

kiza-iz-kvarta:
kontaktiraj člana 209,on ti je iz zg... inače momak se zove Sven i on je runner expert i ima na stanju sve od igle do lokomotive za gilere  :hello:

Loris Ri:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 14 Ožujak, 2012, 14:58:08 ---Ok.. moze link od njegovog profila? Ja neznam kome vise dat da servisira..  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
to ti je dobro kad mozes birat :P

Josip:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 16 Ožujak, 2012, 14:27:02 ---Zvao sam ovog danas u servisu i kaže da puni bateriju i mjenja gumu..  :icon_thumright: Nadam se da bi mozda cak i danas mogao ic po njega.. a najkasnije sutra mislim.. :icon_scratch:
Koliko bi došao taj servis u servisima di vi servisirate svoje skutere? (promjena gume,balansiranje,punjenje akumulatora)? Da  znam otpilikr koliko ce to vec doc + još štelanja razna i možda neka sitnica još..  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

nevirujem bas da ce ti nesto posbno stelat, jer se zna kakvi su na servisu....
mislim da ces ljepo platit to sta si napisa mada je to posao od kakvih 100-njak kn, ali se zna kako idu radni satiu u servisu  :icon_thumright:

Grale:
odnesi vulkanizeru da ti zamjeni gumu,oni računaju oko 40-50 kn po gumi sa skidanjem kotača i montiranjem,a za napunit akumulator,valjda ti ima neko od susjeda punjač,mada sumnjam baš da ti budu i u servisu nekaj ekstra naplatitli za punjenje...

Grale:
ako ga dobro naštela mora ić dobro...ako ti neće ić dobro znači da ga nije dobro naštelal...jedino ak ti ne stavi blokadu na karb pa će ti ić 50 :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju