Tehnički kutak > Garaža
sp50-->4T®™
Loris Ri:
--- Citat: Tomi_ZG - 17 Ožujak, 2012, 17:25:43 ---Fino fino,nego daj ti meni reci kak si zadovoljan s tom gumom,i ja bi ju trebal mijenjat al stalno to odgađam,a ove kaj su na njemu već imaju preko 15tkm
--- Kraj citata ---
uzimaj ovu gumu!! Ja sam je stavio pred koji mjesec,meni je odlicna i sljedeci set cu uzet njih...
Loris Ri:
i moja preporuka uzet i prednju i zadnju evo....jer zadnja ima jako cudan nagib i nezz kako bi funkcionirala sa prednjom npr savom...
Tomi_ZG:
--- Citat: Loris Ri - 17 Ožujak, 2012, 18:35:37 ---uzimaj ovu gumu!! Ja sam je stavio pred koji mjesec,meni je odlicna i sljedeci set cu uzet njih...
--- Kraj citata ---
Uzet ću ju u obzir
--- Citat: Loris Ri - 17 Ožujak, 2012, 19:19:16 ---i moja preporuka uzet i prednju i zadnju evo....jer zadnja ima jako cudan nagib i nezz kako bi funkcionirala sa prednjom npr savom...
--- Kraj citata ---
Kak funkcionira sa prednjom savom reći će nam (R)UNNE(R) jel vidim da je napred tvornička mc28
ivanm:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 17 Ožujak, 2012, 17:19:51 ---Evo sad sam upravo napravio rutu od 20km i prezadovoljan sam.. on je reko da tu gumu treba zamjenit samo da na leru može radit duže jer sad radi par minuta i onda se ugasi
--- Kraj citata ---
normalno je da se skuter ugasi nakon minutu dve na leru... prebogata bude smjesa na svakom anje više i ugasi se..
Loris Ri:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 23 Ožujak, 2012, 15:27:10 ---Ovim putem se zahvaljujem Lorisu iz Rijeke na naljepnicama.. :icon_thumright: Hvala.. A poslje i slikice... :headbang:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju