I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
vec vidim .. ono ..zic zic.. ..tata.. mogu djir
Čuvaj se, lipa mala... Never drive faster then Your Guardian Angel can fly Sad još nemaš ni godine za Fazera, ali se ne sjećam da je koga to smetalo da se okuša...Pogotovo s tvojim (samo)uvjerenjem tj. ratingom u prvenstvu skutera...
Citat: Genesis051 - 15 Listopad, 2006, 00:08:17Čuvaj se, lipa mala... Never drive faster then Your Guardian Angel can fly Sad još nemaš ni godine za Fazera, ali se ne sjećam da je koga to smetalo da se okuša...Pogotovo s tvojim (samo)uvjerenjem tj. ratingom u prvenstvu skutera...zamjenio si me s nekim... ...ne vozim prvenstvo skutera... imam 19 godina, i nisam više tak nadobudna ko neki s 15, 16
Citat: wyeshtitza - 15 Listopad, 2006, 04:19:16Citat: Genesis051 - 15 Listopad, 2006, 00:08:17Čuvaj se, lipa mala... Never drive faster then Your Guardian Angel can fly Sad još nemaš ni godine za Fazera, ali se ne sjećam da je koga to smetalo da se okuša...Pogotovo s tvojim (samo)uvjerenjem tj. ratingom u prvenstvu skutera...zamjenio si me s nekim... ...ne vozim prvenstvo skutera... imam 19 godina, i nisam više tak nadobudna ko neki s 15, 16 .....pa sad........nadobudna.....mozda.....al prije iskustvo u voznji......a posto se svi hvalite mog se i ja......et polozila.....i tata mi dao repsola somacu.....yeaaaaa.....