Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox vs. Piaggio NRG Power -- POMOĆ MOLIM VAS??

<< < (12/19) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: oldmen - 26 Veljača, 2012, 21:35:29 ---np takve savjete i volim;) to je novaca cca? i koji su simptomi?

--- Kraj citata ---
Pa računaj da za to samo ruke u ovlaštenom ak ti nema ko drugi napravit dođu preko 1000kn (osobno sam provjerio),plus dijelovi,znači ležajevi,semerinzi,dihtunzi,eventualno vodena.Al problem je kaj to nemožeš provjerit 100% a da ne skidaš deklo,a to ti nebu niko dal da delaš na tuđem skuteru.Al opet velim,nemora značit da taj nebu vozil i do 25tkm,al s onim kaj sam ja vidio dosad teško

Iwo SR Tuono:

--- Citat: ivan94 - 26 Veljača, 2012, 11:43:02 ---ma kakav aerox, kakav speedfight , niti sr... uzmi nrg... ja ga vozim... imam 105 kg, i 185 cm.. i vuce savrseno di god oces... dosta je visok i ne mors se mucit da sjedis skvrcen na skuteru...povuce me po ravnici 80 ko i z pi**e, niti ne cucla bas puno ko neki 2t motori, i kupio sam ga rabljenog u savrsenom stanju  i cak za male pare i trazio sam jel ima gde kakva caka ili greska i nista.. naletio sam na savrsenog i vozi savrseno... uzmi NRG!!!

--- Kraj citata ---
j#bo te nrg mrtvi,imam ja novog powera sa 5tkm i SRku 2003 sa 35000km, sta mislis koji je bolji
Nrg je omjer cijene i kvalitete najbolji zato se i prodaju dobro, al novom SRu nije ni blizu kao ni starom

Mikac21:
izgleda da ti neznaš ni sam šta bi odsebe :laughing9:

Ruff Ryder:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-sr-50-r-49-cm3-oglas-4584840
prakticki nov.. cijena nije fixna   :icon_thumright:  :icon_thumright:

Grale:

--- Citat: Ruff Ryder - 27 Veljača, 2012, 12:40:16 ---http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-sr-50-r-49-cm3-oglas-4584840
prakticki nov.. cijena nije fixna   :icon_thumright:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
znamo da ti je skuter na prodaju... :icon_biggrin:
al nećeš dobit te pare nikad  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju