Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox vs. Piaggio NRG Power -- POMOĆ MOLIM VAS??
danijel007:
Imam 87 kila i zanima me dali bi me ova dva skutera mogla povuć?
I kako sam nov u svijetu skutera zanima me dali da prvi skuter kupim novog ili polovnog?
mhr-team:
za tebe je definitivno nrg - power, iz razloga što je puno veći od aeroxa, nema pregrade između nogu i ima bolju mašinu što dokazuju i utrke :icon_thumright:
a što se tiče novo ili polovno, znaš i sam.... NOVO je NOVO polovno je polovno... ako ćeš paziti na skuter i nećeš upadati i sl. i ako već imaš mogućnost da kupiš novo onda kupi novo, ako ne onda polovno, s tim da kod polovnog otvori i oči i uši ;D
Road runner:
--- Citat: mhr-team - 26 Veljača, 2012, 09:26:17 ---za tebe je definitivno nrg - power, iz razloga što je puno veći od aeroxa, nema pregrade između nogu i ima bolju mašinu što dokazuju i utrke :icon_thumright:
a što se tiče novo ili polovno, znaš i sam.... NOVO je NOVO polovno je polovno... ako ćeš paziti na skuter i nećeš upadati i sl. i ako već imaš mogućnost da kupiš novo onda kupi novo, ako ne onda polovno, s tim da kod polovnog otvori i oči i uši ;D
--- Kraj citata ---
to da moraš otvorit i oči i uši je istina al nikad neznaš šta ti vlasnik može prešutit kakav kvar može te neko gadno zajebat ako kupuješ rabljeni skut
danijel007:
Dakle mogo bi me povuć....ionako mi se više sviđa ngr...samo mi je da me 50ccm može povuć
Grale:
more te on povuc ne brini...još nekog iza stavis,i to će vući...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju