Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox vs. Piaggio NRG Power -- POMOĆ MOLIM VAS??

<< < (11/19) > >>

oldmen:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 26 Veljača, 2012, 18:40:35 ---Nema tu kvake, uglavnom to stavljaju jer je 125 slab, i onda stave cilindar i klip od 200 ili čak komplet mašinu 200... Ispravnost i sigurnost kao i kod normalnog serijskog ako je uredno složeno a uglavnom je.  Tehnički također prolazi jer nema očite razlike između 125 i 200 pa prolazi bez problema kako na teh. tako i s policijom.

ako imaš vozačku za 125 kupi 125,  a 50-tka ako je uredno održavana nema šta bit,  vjerojatno ćeš odmah morat investirat u nove gume ( 100 eura )  redovni servis ( 50-tak eura max ), pogledaj kako ide, je li bila lupana itd. javi dojmove i cijenu 15tkm nije velika km

--- Kraj citata ---

ok jos s 125 na 200, ali s 50 na 200ccm ima ohoho razlike sto financijski sto legalno, al dobro svejedno necu grlom u jagode dok se malo ne vratim u moto film ;D

Imam A kategoriju samo nemam novaca ni trenutno prevelike zelje za iskesirati se za jaci skut, kad sam poceo gledati mislio uzeti bas nesto bezveze samo da vozi do trgovine ono 3-4tkn sad sam vec na 10k :toothy12: gledao sam neki dan runnera 50ccm 08' nekih 15tkm serijala vozi ga stariji covjek, redovno je odrzavan(cak ima nove gume:D) pali uredno na starter i kurblu provozao se malo kroz ulicu nikakvih cudnih zvukova nema, plastike sve cvrste na mjestu nije nikad padano i to je to sto se ja razumijem pogledati :dontknow: e da jedina mana mu je sto čiča ne drzi bas do estetike tj. navlaci neku ceradu na skuter pa je pun sitnih riseva ali to mislim da se rijesi poliranjem i kao novi je, čiča obećao vratiti lovu ako mi stane do kuce(150km) :toothy12:

znaci kazes da 15tkm nije problem ni vrijeme za sto vitalno mijenjati? meni je relativno bitno da skuter ne stane jer u krugu 150km mi nema servisa ni tko popraviti +zajebancija s transportom itd...

Go-Go RUNNER:
Ja bi onda toga uzeo, koliko trazi za njega?

Tomi_ZG:

--- Citat: oldmen - 26 Veljača, 2012, 21:08:15 ---znaci kazes da 15tkm nije problem ni vrijeme za sto vitalno mijenjati?

--- Kraj citata ---
Neću te plašit bezveze,ali pošto je riječ o novom runneru vrlo često oko te kilometraže prozuje ležajevi radilice.Inače osobno znam za puno takvih slučajeva pa da ne ispadne da govorim bezveze,jedino kaj se to desi nekom prije,a nekom kasnije,a nažalost i meni se desilo puno prije tak da obrati pažnju na to

oldmen:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Veljača, 2012, 21:24:19 ---Neću te plašit bezveze,ali pošto je riječ o novom runneru vrlo često oko te kilometraže prozuje ležajevi radilice.Inače osobno znam za puno takvih slučajeva pa da ne ispadne da govorim bezveze,jedino kaj se to desi nekom prije,a nekom kasnije,a nažalost i meni se desilo puno prije tak da obrati pažnju na to

--- Kraj citata ---

np takve savjete i volim;) to je novaca cca? i koji su simptomi?

@Go-Go RUNNER: ne ide sve u lovi preklapamo, ali u kunskoj protuvrijednosti cca 9500kn

Go-Go RUNNER:
I ja sam o tome čitao po forumu, osobno poznam dosta vlasnika novog runnera i nemaju tih problema a imaju svi oko 20-30tkm, oldmen uzmi je onda, ako i proklapa mašina  a teško da hoće onda napraviš generalnu za 150e i teraj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju