Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox vs. Piaggio NRG Power -- POMOĆ MOLIM VAS??

<< < (10/19) > >>

danijel007:
koji je to skuter vx i koliko ima kubika

Go-Go RUNNER:
Mislis kemija sa 125 na 200? To nebi trebao biti problem. to je vx 200 kubika

Grale:

--- Citat: danijel007 - 26 Veljača, 2012, 18:25:15 ---koji je to skuter vx i koliko ima kubika

--- Kraj citata ---
gilera runner 125 ccm

oldmen:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 26 Veljača, 2012, 18:25:46 ---Mislis kemija sa 125 na 200? To nebi trebao biti problem. to je vx 200 kubika

--- Kraj citata ---

da recimo taj s linka sto si dao(al i opcenito po oglasiku ima tih slozenaca koji su u pravilu dosta jeftiniji od origi motora) pa me zanima u cemu je kvaka? problemi s ispravnosti/sigurnosti takvog motora, prolaskom tehnickog? policijom?

bas sam u procesu kupnje nekakvog skuterica za nekad se provozati, gledam 50ccm prvenstveno radi jeftine rege jer mi ne treba jos jedna velika u dvoristu, al onda kad vidim 200ccm za cijenu 50ccm koji slicno cak i trose zamislim se...

btw. kad si vec tu gledam jednog runnera 50ccm 08'(kao tvoj koliko kuzim)  imas kakvi tip sto provjeriti prije kupnje i sto mogu ocekivati nakon kupnje? ima nekih 15tkm.

Go-Go RUNNER:
Nema tu kvake, uglavnom to stavljaju jer je 125 slab, i onda stave cilindar i klip od 200 ili čak komplet mašinu 200... Ispravnost i sigurnost kao i kod normalnog serijskog ako je uredno složeno a uglavnom je.  Tehnički također prolazi jer nema očite razlike između 125 i 200 pa prolazi bez problema kako na teh. tako i s policijom.

ako imaš vozačku za 125 kupi 125,  a 50-tka ako je uredno održavana nema šta bit,  vjerojatno ćeš odmah morat investirat u nove gume ( 100 eura )  redovni servis ( 50-tak eura max ), pogledaj kako ide, je li bila lupana itd. javi dojmove i cijenu 15tkm nije velika km

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju