Cao djecaci a i djevojcice,naime sad kad sam skupio sve dijelove neke nove neke polovne,interesuje me prijedlog za stelovanje i na kraju konacni setup moje kante koja mi trga zivce vec godinama:
Skuter piaggio nrg mc2 2002g LC
Cilindar stage6 street race 70cc LC (NOV)
Karburator dellorto 17,5
Multivar malossi 2000
kvacilo piaggio serijsko
auspuh stage 6 pro replica
auspuh leo vince zx
Remen malossi special belt
Filter malossi red sponge
usis malossi s karbonskim lamelicama
prirubnica serijska (nova jer je stara pukla)
svjecica NGK 8
rolnice malossi raznih gramaza od 4,5 do 7,2 ( ne znam koje da stavim)
oprugice crene,plave,bijele,crne (serijske...isto tako ne znam koje da stavim)
centralni serijski (imam i bijeli koji mi se na serijali nije pokazao dobro)
radilica serijska (nisam dirao nit otvarao da vidim kakvo je stanje)
-
serijski cilindar sam skidao za cudo nema riseva cak iako je presao preko 15 000km klip u odlicnom stanju za svoje "godine" malo ucrnio al nista strasno
NAIME,zanima me kako da ustelujem skut,ako iko zna odprilike odakle da krenem,koje rolnice i gramaza,koje oprugice na kvacilo,opruga na centralni,koja dizna na dellorto 17,5 itd...Fakat nemam prestave s cim poceti i kako jer sam oko 70tke cisti pocetnik
Svi (tj vecina ovih nasih balkanaca) mi govore da je stage6 odlican auspuh al ujedno i veliko sranje jer ga je tesko ustelovat,tako da ostanem na ZX a to svaki papak ovdje voza...
A od ovih stranaca po italiji njemackoj austriji francuskoj kazu s6 cilindar + s6 spuh = idealno...vecinom gledam da svi i voze nrg na tom setupu ali kako cu ja... I sta je s radilicom vecina govori ne moras je mijenjat to sto ja hocu je obicni base setup da serijska radilica ide bez problema i da mogu jedno vrijeme vozat pa kasnije promjenit lezajeve,drugi govore promjeni odma obavezno lezajeve itd itd ...
Pomagajte!