Tehnički kutak > Injection
Ditech se u voznji ugasi, naglo zakoci-zablokira
Zeljac:
ali da je plavi injektor meni nije jasno kako samo moze zakocit ! moze on udarat klepetat propustat kompresiju i sve to svacam ali kako onda zakoci ???
ivek_sr:
--- Citat: Zeljac - 01 Ožujak, 2012, 15:56:37 ---ali da je plavi injektor meni nije jasno kako samo moze zakocit ! moze on udarat klepetat propustat kompresiju i sve to svacam ali kako onda zakoci ???
--- Kraj citata ---
slažem se nemre to zablokirat kotač...
Daci:
pa njemu ne zablokira kotač ...već mu koči motor ...guši se ...probaj vozit ugasit motor u vožnji pa ćeš vidjet kak usporava to se njemu očito događa
Zeljac:
al zasto bi onda piso da naglo zakoci zablokira ;D znam ja na sta ti mislis ali kazem ti da nikako nema logike da zato zakoci zbog gubljenja kompresije ili goriva ! to bi bio razlog kada bi se poceo tusiti gusiti i onako booooo i stajati a ne naglo zakociti :S
_Almin_:
Evo sta sam otkrio, odem kod frenda koji je popravlja motore i kaze on to su lezaji radilice (iako sam tvrdio da su tek stavljeni novi), kaze on otvorimo masinu pa cemo vidjet... Prije tog smo zamjenili getribu, stvar potpuno ista i dalje koci i ugasi se.
Otvorimo masinu i vidimo da je radilica varena (iako mi to majstor nije rekao, tj sumnjam da mi je podvalio neciju), jer prije mi se ovo nije culo.
Majstor tvrdi da je samo do radilice, da ona daje cudan zvuk i da ona blokira tocak...
Evo vidite i sami sta se vidi sa slika...
http://imageshack.us/g/853/010320123817.jpg/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju