Tehnički kutak > Injection
Ditech se u voznji ugasi, naglo zakoci-zablokira
_Almin_:
Ljudi poludit cu... Opet isto :S zadnji tocak blokira, promjenio sam i variomat, i kvacilo stavio koje nije krivo, i auspuh pregledao, ne mrda se nimalo, niti od njeg mogu dolazit vibracije, stego fino... Ali i dalje zadnji tocak blokira, idalje se cuje taj ruzan zvuk kad pustim gas... Dolazi izgleda od radilice, iako je radilica remontovana stavljeni novi lezaji (nisu oni iglicasti stavljeni novi)... Sta sad raditi....
ivek_sr:
jesi otvorio prijenose tj getribu? Nemre motor baš stalno zacvikat pa vozit(pod zacvikat mislim na klip)...
Zeljac:
skini spuh skini zadnji kozac otsarafi one sarafe sa zadnje strane kvacila skini taj poklopac getribe i pogledaj da se nije sta podrobilo jer nemoguce da cvika motor a da ide pali itd mora biti nesto sa getribom jel dok ti tak zacvika skuter ostane radit ili crkne ? i nakon tog ga odma upalis i on ide kao da nista nije bilo ili si ga pomakno malo naprjed nazad ?
_Almin_:
nisam skidao getribu, to cu najvjerovatnije sutra uraditi. A zablokira tocak i odma se ugasi skuter. nakon tog stanem i skuter iz prve odma upali bez dugog verglanja, bez iceg... znaci skuter pali extra, radi lijepo, samo se cuje to klepetanje i blokira zadnji tocak...sutra skidam auspuh i nadam se da nije tesko getribu zamjenit...
Daci:
ma j#bo getribu, pa nije getriba ak čovjek kaže da klepeće negdje naprijed u mašini ...ajde ti pogledaj plavi injektor..on zna klepetat kad se ne stave odgovarajuće brtve na njega ...meni se dogodilo pa ga onda kompresija u cilindru izbija van iz glave a tlak benzina i zraka nabija unutra u glavu di i treba bit ...i onda se dobije taj klepetavi plastični zvuk. znači skini ono kućište s zelenim injektorom ...ak se plavi injektor lako vadi onda vidi kakve su brtve , ako je to što sam ti reko onda će ti ona rupa na glavi di ide plavi injektor bit čađava i čađav će ti bit injektor plavi... javi šta si otkrio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju