Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dobro pazis na skuter sto se tice vilica, bilo bi dobro da se stave drugi federi, malossi je imao neke tvrđe, pa bi mozda onda manje lupale preko rupacak sam cuo da od zračne puške mogu unutra
Citat: vanjossi - 31 Listopad, 2012, 12:11:51dobro pazis na skuter sto se tice vilica, bilo bi dobro da se stave drugi federi, malossi je imao neke tvrđe, pa bi mozda onda manje lupale preko rupacak sam cuo da od zračne puške mogu unutra A mislis da su ovi federi oslabili,pa da ih je zbog toga bilo dobro zameniti,ili ? sta ja znam kod mene sad vise nema udara,sad upijaju sve .
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
Citat: ivanns - 31 Listopad, 2012, 12:18:11Citat: vanjossi - 31 Listopad, 2012, 12:11:51dobro pazis na skuter sto se tice vilica, bilo bi dobro da se stave drugi federi, malossi je imao neke tvrđe, pa bi mozda onda manje lupale preko rupacak sam cuo da od zračne puške mogu unutra A mislis da su ovi federi oslabili,pa da ih je zbog toga bilo dobro zameniti,ili ? sta ja znam kod mene sad vise nema udara,sad upijaju sve .tako sam ja cuo od servisera, da reparirane nece trajat duze od 5 000 km, mozda su puste priče ako tebi rade dobro super ondaimam ja takve vilice sa 5000 km, i dosta su oslabile pa sam ih zamjenio uljnima
ivanns hvala na odgovoru, mozda ja sebi ovu zimu to rjesin Imaju malo lufta, znaci treba minjat semeringe i stavit nove piksne.
Sada kvalitetno ispoliraj crvene plastike jer su ti pune tragova od brisanja,ne izgledaju baš bajno.