Što je, sada je malo jednostavnija situacija po naplati štete kada te pobere netko bez registracije.
Prije si morao dizati privatnu tužbu i natezati se par godina po sudovima. Sa upitnim ishodom zbog zastara...
Policija utjeruje pravdu? Daj molim te, ne baljezgaj..
Nakon saobraćajke imaš i previše jebade, koju ti nitko neće platiti;
1. Ostao si bez prijevoznog sredstva dok ti ne procijene u osiguranju i dok ne popraviš auto, često to potraje i mjesec dana. Na posao busom.
2. Papirologije koje ispunjavaš u osiguranju (do kojeg dolaziš busom)
3. Dolazak na sudska ročišta (žicaj promjenu smjena na poslu)
4. Traženje dijelova
5. Upitna visina isplate osiguranja, može se lako desiti da bude nedovoljna, a ti se misli kako nabaviti razliku.
....
ps. kako ti znaš da nismo mi baš te mrcine
Realan sam, imao sam već par nesreća (nikad kriv), biti će ih definitivno još, nikada nisam napravio neki belaj.
Griješi se, kako u životu, tako i u prometu, to treba imati na umu.. Sve je u redu dok smo ljudi, ali po iskustvu
frendova, baš ti neregistrirani/s oduzetim vozačkama/nikad položili rade najveće probleme. I otezanje sudova,
lažni svjedoci, laganje na sudu po pitanju toka događaja itd.. Sada ima HOK, pa je lakše to riješiti, oni te isplate
pa tuže neregistriranog, ali i dalje moraš zvati pandure, čekat, zadržati drugog sudionika - ako namjerava klisnuti,...
Ljudi su čudne biljke, nekidan je lik projurio na crveno, puknuo mi kolegu na križanju, i pred nas 10ak svjedoka
vrištao na njega (mog kolegu) da je kriv, da će ga razbiti, šta se hvata mobitela, neće on zvat murju itd...
A nas 10 vidjelo pizdu kako prolijeće na crveno. I šta napraviti tom majmunu? Da ga mazim dok dolazi policija?
Istrčali smo na cestu nas par komada pa se malo ohladio i počeo kumiti da je on kriv i da će se to nekako riješiti
bez policije (ipak su zvani). Nitko ga nije mlatnuo, mada je možda trebao. Srećom pa kolega ima zrno soli u glavi,
nije se kačio i sve je prošlo dobro za sve. Da je bila neka malo labilnija osoba (tipa moje mame), majmun bi ju
vrištanjem uvjerio da je kriva.. Kako je istrčao, htio se mlatiti...
I sada ostani karakter.. Nebi ga trknuo u glavu? Jbt, i Isus bi ga opalio...