Općenito > Propisi
Voznja bez vozacke skutera 150ccm
sikirica:
momci da vas pitam, nije tema ali eto... koliko otprilike kosta vozacki za 125ccm?
i da li uzimaju u obzir tih 25ccm? s obzirom da sr ima 150 i skuter je, nije neki sportski?
Grale:
ako piše da kategorija vrijedi do 125 ccm i 11 kw,kaj misliš onda?
upiši u gugl a1 cijena,pa nađi cijenike od autoškola,a imaš ih i po forumima dosta nakeljenih već
sikirica:
--- Citat: Grale - 28 Veljača, 2012, 10:21:53 ---ako piše da kategorija vrijedi do 125 ccm i 11 kw,kaj misliš onda?
upiši u gugl a1 cijena,pa nađi cijenike od autoškola,a imaš ih i po forumima dosta nakeljenih već
--- Kraj citata ---
j#bote znam da je po papirima to nemoguce! mislio sam iz vasih iskustava ako POLICAJAC uzme u obzir kad te zaustavi kao da imas polozeno (citaj oprosti)... ako te zapise onda jbg, nemozes protiv zakona to znam.
Grale:
glupo pitanje,ak se misliš zajebavat vozi i dalje...
neki će te pustit ako nemaš uopće nikakvu kategoriju,a neki će ti spičit kaznu zbog tih 25 ccm...
niko ti nemre sa sigurnošću reć da će te policajac pustit...može ti reć jedino:"ako naletiš na peru,ostavi mu za kavu i pustit će te,al ako dođeš do ivice,onda si naj#bo ko žuti"... :icon_biggrin:
sikirica:
znaci onda za sr moram polagat a2 ?
pogledaj ovo http://www.autoskolaformula.hr/cijene/
znaci ako polozim A2 i kasnije idem tek polagat B onda mi se NE BROJI ta kategorija nego samo A i A1 da bi mi se dalo pravo na jeftiniju B kategoriju i da bi mi se smanjili satovi teorije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju