Općenito > Propisi
Voznja bez vozacke skutera 150ccm
sikirica:
--- Citat: oldmen - 26 Veljača, 2012, 22:59:04 ---ima svacega u temi, ja sam vjerovatno stariji nesto od vas vecine tu i u moje vrijeme je bilo pod normalno voziti se bez vozacke, kacige pa cak i rege, a i kazne su bile vise manje smijesne za razliku od danas(50kn kaciga ;D) i napravio sam tako ilegalno bar 50tkm sto automatikom, skuterom, motorom, pa i autom, isto tako sam redom polagao H pa A pa B kateoriju, rozom nisam postao nista pametniji u prometu niti nesto novo naucio nego eto postao legalan na cesti. Samo ja sam od prvog sjedanja na nesto bez pedala znao vecinu znakova, pravilo desne strane, da se na crveno ne prolazi i tako osnovne stvari koje ako netko ne zna i ovako(opca kultura prometa jel) nece mu ni par uri slusanja propisa i par uri voznje koje rezultiraju vozackom pomoci :hello:
--- Kraj citata ---
nemojte mi se rugat, desilo se hahah
ja sam u vrticu ucio boje semafora i sto koja znaci, stoga svatko bi trebao to znat ;)
pralas:
ja sam napravio 6 000km bez vozačke na skuteru,ali to je bila vecniom voznja u naselju i oko naselja gdje nema previse pameti ni znakova...od toga sam mozda 2 puta otisao do grada siguran u sebe da znam sve znakove,kad sam dosao k**ra*,cijeli sam se pogubio i bilo mi se tesko snalaziti...
kada sam polozio a1 onda sam tek shvatio koliko stvari prije uopce nisam znao a mislio sam da znam...
R@kija:
ja imam a1 i nisu mi jos srali sta vozim od 200cc skuter!?
oldmen:
--- Citat: R@kija - 27 Veljača, 2012, 21:17:00 ---ja imam a1 i nisu mi jos srali sta vozim od 200cc skuter!?
--- Kraj citata ---
cekaj da naletis na nekoga sto zna citati :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: R@kija - 27 Veljača, 2012, 21:17:00 ---ja imam a1 i nisu mi jos srali sta vozim od 200cc skuter!?
--- Kraj citata ---
Znaci da nisu radili svoj posao kako treba ;D
--- Citat: oldmen - 27 Veljača, 2012, 21:36:35 ---
cekaj da naletis na nekoga sto zna citati :toothy12:
--- Kraj citata ---
;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju