Općenito > Propisi
Voznja bez vozacke skutera 150ccm
sikirica:
--- Citat: Grale - 26 Veljača, 2012, 18:14:13 ---jel treba kaj nadodat više... ??? ??? ???
--- Kraj citata ---
hhahah nije bilo nikakvo foliranje niti ista. ali eto potkrala se ne paznja, mislim da je djabe govorit.
oldmen:
ima svacega u temi, ja sam vjerovatno stariji nesto od vas vecine tu i u moje vrijeme je bilo pod normalno voziti se bez vozacke, kacige pa cak i rege, a i kazne su bile vise manje smijesne za razliku od danas(50kn kaciga ;D) i napravio sam tako ilegalno bar 50tkm sto automatikom, skuterom, motorom, pa i autom, isto tako sam redom polagao H pa A pa B kateoriju, rozom nisam postao nista pametniji u prometu niti nesto novo naucio nego eto postao legalan na cesti. Samo ja sam od prvog sjedanja na nesto bez pedala znao vecinu znakova, pravilo desne strane, da se na crveno ne prolazi i tako osnovne stvari koje ako netko ne zna i ovako(opca kultura prometa jel) nece mu ni par uri slusanja propisa i par uri voznje koje rezultiraju vozackom pomoci :hello:
Loris Ri:
ako netko vozi nezz npr ko idiot nece ga smirit,ako netko ne kuzi promet nece mu pomoc,ako netko jednostavno nezna vozit nece mu pomoc....al ce mu nesto od propisa ostat u glavi...
Grale:
--- Citat: Loris Ri - 26 Veljača, 2012, 23:10:20 ---ako netko jednostavno nezna vozit nece mu pomoc
--- Kraj citata ---
ako neko nezna vozit neće niti proć na ispitu vožnje
Loris Ri:
--- Citat: Grale - 26 Veljača, 2012, 23:12:47 ---ako neko nezna vozit neće niti proć na ispitu vožnje
--- Kraj citata ---
znam ih dosta koji su smrt na cesti...a imaju vozacku..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju