Općenito > Propisi

Voznja bez vozacke skutera 150ccm

<< < (14/19) > >>

Grale:
zvonkec,sad ti pričaš o tome kak si imal nevjerojatne sreće kaj si se uspel sa murjakom dogovorit i to će vidjet neki klinac i bit će uvjeren da će i on tak svaki put proć...a ti si imal očito neizmjerne sreće da nisi dobil jebačku kaznu...

zvonkec_92:
to su samo dobre priče.. bio sam ja dobio sa istim tim tomosom zavarenim dobio 14 000kn...  tad sam odma za 2 dana zbriso u auto školu.. več sam imo 16 god tak da položio sam za mj dana i nije mi onda vrijedila ona zabrana polaganja.. :D i nakon 5mj drž nedaj veze vezice i nez to je nekak kum sredio nemam ni ja pojma kak..e tad sam se usrko ko grlica kad sam doma donio čestitku..

zvonkec_92:
e tad kad sam dobio čestitku sam se opametio i otišo u auto školu i položio za A1.. a imo sam namjeru vozi sve do 18 bez vozačke.. :S

sikirica:
Im a klinac and I find this offensive.

Vozim 150 kojeg sam uzo prosle god (17god). Tu kod nas ima svakakvih mojih vrsnjaka koji divljaju voze bez tablica, bjeze riji itd. ali ja nisam takav, kad idu zamnom ja sam momentalno stao a svi kazu da zasto ne bjezis pa mozes jer imas 150, 4 puta su me, svaki put uredno zmigavac i stanem.... zasto svi kad vide nekog balavca na skutu odma misle da su svi takvi koji nemaju vozacku?

Nemam ni ja vozacku, al opet pazim puno kad vozim.. I kad sttef kaze za poznavanje znakova ako nemas vozacku neznas vozit, pa neznam ako cemo tako, al tu u novalji ima mozda 10 znakova razlicitih i 4 semafora i 3 kruzna toka, za takav razvijen promet znam voziti i znam te znakove... A dok sam bio par puta u zd mi je malo bilo hebeno vozit :/

Reponja:

--- Citat: sikirica - 26 Veljača, 2012, 17:45:16 ---Im a klinac and I find this offensive.

Vozim 150 kojeg sam uzo prosle god (17god). Tu kod nas ima svakakvih mojih vrsnjaka koji divljaju voze bez tablica, bjeze riji itd. ali ja nisam takav, kad idu zamnom ja sam momentalno stao a svi kazu da zasto ne bjezis pa mozes jer imas 150, 4 puta su me, svaki put uredno zmigavac i stanem.... zasto svi kad vide nekog balavca na skutu odma misle da su svi takvi koji nemaju vozacku?

Nemam ni ja vozacku, al opet pazim puno kad vozim.. I kad sttef kaze za poznavanje znakova ako nemas vozacku neznas vozit, pa neznam ako cemo tako, al tu u novalji ima mozda 10 znakova razlicitih i 4 semafora i 3 kruzna toka, za takav razvijen promet znam voziti i znam te znakove... A dok sam bio par puta u zd mi je malo bilo hebeno vozit :/

--- Kraj citata ---

Sam si si odgovorio na pitanje...

Sve je u temi već rečeno, nema smisla dalje se raspravljati,
mišljenja se neće promijeniti, samo bzvz rastu tenzije. Lock?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju