Općenito > Propisi

Voznja bez vozacke skutera 150ccm

<< < (13/19) > >>

Go-Go RUNNER:
Potpis Pralas  :icon_thumright:

Reponja:
Što je, sada je malo jednostavnija situacija po naplati štete kada te pobere netko bez registracije.
Prije si morao dizati privatnu tužbu i natezati se par godina po sudovima. Sa upitnim ishodom zbog zastara...

Policija utjeruje pravdu? Daj molim te, ne baljezgaj..

Nakon saobraćajke imaš i previše jebade, koju ti nitko neće platiti;
1. Ostao si bez prijevoznog sredstva dok ti ne procijene u osiguranju i dok ne popraviš auto, često to potraje i mjesec dana. Na posao busom.
2. Papirologije koje ispunjavaš u osiguranju (do kojeg dolaziš busom)
3. Dolazak na sudska ročišta (žicaj promjenu smjena na poslu)
4. Traženje dijelova
5. Upitna visina isplate osiguranja, može se lako desiti da bude nedovoljna, a ti se misli kako nabaviti razliku.
....

ps. kako ti znaš da nismo mi baš te mrcine  :icon_tongue:

Realan sam, imao sam već par nesreća (nikad kriv), biti će ih definitivno još, nikada nisam napravio neki belaj.
Griješi se, kako u životu, tako i u prometu, to treba imati na umu.. Sve je u redu dok smo ljudi, ali po iskustvu
frendova, baš ti neregistrirani/s oduzetim vozačkama/nikad položili rade najveće probleme. I otezanje sudova,
lažni svjedoci, laganje na sudu po pitanju toka događaja itd.. Sada ima HOK, pa je lakše to riješiti, oni te isplate
pa tuže neregistriranog, ali i dalje moraš zvati pandure, čekat, zadržati drugog sudionika - ako namjerava klisnuti,...

Ljudi su čudne biljke, nekidan je lik projurio na crveno, puknuo mi kolegu na križanju, i pred nas 10ak svjedoka
vrištao na njega (mog kolegu) da je kriv, da će ga razbiti, šta se hvata mobitela, neće on zvat murju itd...
A nas 10 vidjelo pizdu kako prolijeće na crveno. I šta napraviti tom majmunu? Da ga mazim dok dolazi policija?

Istrčali smo na cestu nas par komada pa se malo ohladio i počeo kumiti da je on kriv i da će se to nekako riješiti
bez policije (ipak su zvani). Nitko ga nije mlatnuo, mada je možda trebao. Srećom pa kolega ima zrno soli u glavi,
nije se kačio i sve je prošlo dobro za sve. Da je bila neka malo labilnija osoba (tipa moje mame), majmun bi ju
vrištanjem uvjerio da je kriva.. Kako je istrčao, htio se mlatiti...

I sada ostani karakter.. Nebi ga trknuo u glavu? Jbt, i Isus bi ga opalio...

Grale:

--- Citat: pralas - 26 Veljača, 2012, 15:49:05 ---lako je govoriti tuko bi klince ili matorce,sta mislite da nema nitko veci i jaci od vas?

--- Kraj citata ---
s klincima od 15-16 godina je još najteže jer će oni još počet tuć jer će htjet isprast frajeri,al su oni najmanji problem...njih fino po džepu od roditelja udarit...
a situaciju sam imo sa ciganima dok su mi izletili s vektrom starom nekom sa poljskog puta...pa sam njim počeo trubit i jebat kevu,pa su izašli van,al su se ispričali na kraju...tu sam bome imo sreću... :toothy10:

steeef:

--- Citat: pralas - 26 Veljača, 2012, 16:09:26 ---svi izigravaju neke "frajere" na forumu,da mi ih je samo vidjeti kada bi iz auta izasla neka mrcina kako bi reagirali,i sigurno bi bili ovako bahati kao na forumu?
sagnuli bi glavu i molili Boga da sto prije dode policija!
kakva tučnjava,pa niste vi tu da utjerujete pravdu,taj ko je kriv ce najebat od policije a vi ce te isto ako nekog istucete bez razloga...
razmislite malo prije nego sto počnete pisati takve stvari na forumu...

--- Kraj citata ---

daj pralas raskokodakal si se ko pijavac u ponoc.
kakvo mlacenje?boli me kifla i najmanji mi je problem dok me neko skuca el ima vozacku il ne..nit mi pada napamet se obracunavat fizicki ni u takvim situacijama ni inace.
tu si se primil te izjave ko pijan plota,a da od tebe napravi invalida neki seljo bez vozacke i koi nie zbog toga ni smjel bit na cesti,onda bi te pital.to nije problem jelda?
a tema bude se lagano zakljucala jer nema efekta i oni koih bi se trebala tice budu i dalje vozili ko i do sad dok se nest ne dogodi i dojde im iz dupeta u glavu.

zvonkec_92:
ja sam sa 14 god zaletio se sa T14 frontalno sa mazdom 323.. ja sam sav bio potrgan i nikakav i normalno sam popričo sa frajerom šta čemo kako čemo a njemu je puko branik a meni motor po pola :( spajala ih je samo sajla za gas :'(. i niš sve ljepo i glatko i na kraju me fraer još otpeljo doma a štetu svako sebi plača.. ja sav sretan.. na zelenom valu u zg 11mj 2010. sa ovim svojim Rockiem 170 sam se zaletio drotu u bunker. vozio sam se skroz ljevo po bicikističkoj stazi ovaj je skreto i bum.. i niš ja opet sve lljepo.. tad mi nije ama baš niš bilo.. odma ponudio da platim štetu prizno jebiga kriv samkaj sad neču ja bježat od istine.... itak mi malo razgovarali ovo ono ja cijelo vrijeme smiren i pristojan, bili tam jedno 20 min,  i veli on kaj bumo s tobom na kraju... :S a ja a kaj ak se očete smilovat pustite me ak ne napišite kaznu..i niš veli fraer niš onda ovo ču ja doma sredit, imam kolegu lakirera, da u firmi ne skuže a ti čim prije gas odatle..hehe.. oba dva puta sam prošo super.. :D jbt možda sam naletio baš na dobre ljude, ili su mi se smilovali kak sam im se uvlačio u dupe :D al boli me k**ra* bitno da su oba dvije strane zadovoljne..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju