Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2012
fleky911:
ni ja nisam nikad vidio roberta li kad sam ga vidio tamo na neki naćin sam znao da je to on al se nisam upozno sa njim :sad1:
nisam nikog znao tamo taj dan sam se upozno sa EFZ-om na bjelovarskoj zaobilaznici i još me on zvao tamo na klopu upozno sam se sa g-om igorom i karlom i tamo sjedio kod njih ko idiot neki xD
iako me kod tog "boxa " niko nije znao svejedno mi niko nije reko e mi tebe neznamo marš odavde stvarno ono ekipa za poželjet
B.E.R.O.:
--- Citat: robert - 04 Lipanj, 2012, 22:25:51 ---
žuta majica, maslinasto zelene hlače, papuče, gleda malo zbunjola polužgpljav - TO SAM JA :drunken_smilie:
sad ćeš me lakše prepoznati
--- Kraj citata ---
A ja sam stajao iza tebe i rekao sam ti da maknes gumenu podnicu koja je ispala sa naravno talijanskog skutera...
A to si bio ti,drzao si mineralnu u ruci i nesto si se derao!!!!
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
robert:
--- Citat: B.E.R.O. - 04 Lipanj, 2012, 22:44:12 ---A ja sam stajao iza tebe i rekao sam ti da maknes gumenu podnicu koja je ispala sa naravno talijanskog skutera...
A to si bio ti,drzao si mineralnu u ruci i nesto si se derao!!!!
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
da, nisam ništa razumio šta mi je onaj na startu preko one igrače govorio! ona gumena podnica je sa runnera, šteta što je vlasnik došao po nju! imam frenda kome je trebala
Laki:
--- Citat: robert - 04 Lipanj, 2012, 22:47:30 ---da, nisam ništa razumio šta mi je onaj na startu preko one igrače govorio! ona gumena podnica je sa runnera, šteta što je vlasnik došao po nju! imam frenda kome je trebala
--- Kraj citata ---
vidili smo sto ti je trebala, zato si je i bacio u gume pa nije vlasnik mogao naci u koju si gumu ubacio :toothy12:
robert:
neda mi se sortirati slike pa sam smanjio rezoluciju i uploadao sve!
kad sam fotografirao stuntere onda sam slikao serije što može a i ne mora biti zanimljivo!
ostale slike možete vidjeti ovdje:
http://scooter.zippo-friends-croatia.com/thumbnails.php?album=35
http://scooter.zippo-friends-croatia.com/thumbnails.php?album=35&page=2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju