Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2012

<< < (131/159) > >>

EmirF121:
Joj problema oko upoznavanja majko mila.  Znate kako sam ja upoznao Valkija u Osijeku prošle godine? Naletio sam ne njegovog SP-a pored staze, parkirao svoj skuter tu u blizini, sjeo na SP-a i čekao da on dođe...  :toothy12:

Zezam se, nisam sjeo samo sam stojao pored i kad se pojavio lik koji pali SP-a znao sam da je to on i tako smo se upoznali. Poslije je došao Gumy na aerox-u i oko njega se raja počela skupljati kao da je neki selebriti  :dontknow:  :icon_biggrin:. Uglavnom tako sam i Gumy-a upoznao i to je to.

robert:

--- Citat: EmirF121 - 04 Lipanj, 2012, 23:11:52 ---Joj problema oko upoznavanja majko mila.  Znate kako sam ja upoznao Valkija u Osijeku prošle godine? Naletio sam ne njegovog SP-a pored staze, parkirao svoj skuter tu u blizini, sjeo na SP-a i čekao da on dođe...  :toothy12:

Zezam se, nisam sjeo samo sam stojao pored i kad se pojavio lik koji pali SP-a znao sam da je to on i tako smo se upoznali. Poslije je došao Gumy na aerox-u i oko njega se raja počela skupljati kao da je neki selebriti  :dontknow:  :icon_biggrin:. Uglavnom tako sam i Gumy-a upoznao i to je to.

--- Kraj citata ---
ma gumeni je zakon. bez njega nema scooter happeninga ni bilo kakvog meeta ili utrke!
on kreće na stazu tek od 2 promila pa na dalje

EmirF121:

--- Citat: robert - 04 Lipanj, 2012, 23:13:49 ---ma gumeni je zakon. bez njega nema scooter happeninga ni bilo kakvog meeta ili utrke!
on kreće na stazu tek od 2 promila pa na dalje

--- Kraj citata ---

Bez gumenog nema dobre slike! Majke mi fasciniram sam njegovim grimasama i svako jutro stojim po pola sata ispred ogledala i pokušavam naučit "praviti" iste grimase. 

Jao koliko je slika napravljeno...

gumy:
organizacija za 5, najviše natjecatelja ove godine na utrkama, u subotu se stvarno moglo trenirati toliko da ti se zgadi :D

lux svaka čast na pobjedi, stavit ću video s trke kad se uploada. onaj drift na prvom zavoju je po meni 1. od dva najbolja poteza dana, drugi je obilaženje u drugoj trci klase open od strane tulić zipa protiv dottorea u zavoju za 180, svaka čast!

eo neke face hahaha

i ovo je taj drift nakon diranja rubnjaka :D

uglavnom, trebalo bi česće organizirati ovakve susrete jer se ovak šta pamti cjeli život (dobro jel kako ko jer poslje cjelodnevnog cuganja bude rupa :D)

i trebali bi organizirati klasu >1.5 promil pa da vidimo ko je najbrži :D

pusa svima i nadam se da se vidimo u osijeku za 23.6!

robert:

--- Citat: EmirF121 - 04 Lipanj, 2012, 23:22:52 ---Bez gumenog nema dobre slike! Majke mi fasciniram sam njegovim grimasama i svako jutro stojim po pola sata ispred ogledala i pokušavam naučit "praviti" iste grimase. 

Jao koliko je slika napravljeno...

--- Kraj citata ---
trebao si vidjet njegovu facu nakon što je silovao sic njegovog roxa :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju