Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2012

<< < (129/159) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: robert - 04 Lipanj, 2012, 22:13:09 ---e bero, kako mi je prišla hrpa ljudi koji su me prepoznali sa nekih slika i predstavili se? tako si mogao i ti, bilo bi mi drago da smo se upoznali ali jebaji ga sad

--- Kraj citata ---
Vjeruj mi stvarno neznam kako izgledas,a i glupo mi je ici od osobe do osobe i ispitivati ej a tko si ti,pa do drugog a tko si ti i tako u nedogled...  :dontknow:
Da ispadnem kreten,prepoznao sam Nenada i jos par osoba... i nemam protiv nikoga na forumu neki neprijateljski stav sve sto pisem,pisem iz zaj... a osjecas se stvarno jadno znas kad te svi prepoznaju i gledaju a nitko nemoze spustiti krunu sa glave prici i reci bok...
Svi ste natakarili suncane naocale i sjedili polugoli na stolicama!!!
 ;D ;D

runner_sp180:
meni je ekipa bila ok svi su bili susretljivi i spremni pomoci

Tomi_ZG:
Prepali se ljudi Bere jer ih je prestrašio svojom pojavom  :toothy12:
Ja bi te pozdravil al nisam bil u nedelju.
Nekom je možda glupo al dobro Robert veli,ak neko nekog prepozna i želi se pozdravit s njim nema ti kaj bit bed,pa nismo mala deca,ja sam tak doletil Robiju i par njih pa me nije niko pojel.

robert:
sunčane naočale su pretežno imali ovi iz TGC - TERORISTIČKA GRUPA CAJKAROŠI jer smo cjelu noć ne pili nego lokali!
ja sam bio u biti cijelo vrijeme na ulazu staze i puštao sam vozače na stazu ili ih prašio van!

žuta majica, maslinasto zelene hlače, papuče, gleda malo zbunjola polužgpljav - TO SAM JA :drunken_smilie:
sad ćeš me lakše prepoznati

robert:

--- Citat: Tomi_ZG - 04 Lipanj, 2012, 22:25:27 ---Prepali se ljudi Bere jer ih je prestrašio svojom pojavom  :toothy12:
Ja bi te pozdravil al nisam bil u nedelju.
Nekom je možda glupo al dobro Robert veli,ak neko nekog prepozna i želi se pozdravit s njim nema ti kaj bit bed,pa nismo mala deca,ja sam tak doletil Robiju i par njih pa me nije niko pojel.

--- Kraj citata ---
pa da, upoznali se i popričali malo! ja sam tako upoznao hrpu ljudi!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju