Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2012
robert:
--- Citat: cosa_wp - 04 Lipanj, 2012, 21:52:05 ---taman sam sad htjeo pitati jesi ti živ ne javljaš se!
ti želiš reći da si došao u VT bolje da nisi ni dolazio došao si sa R-om tek u nedjelju bio si nešto sitno, bio si glavni totalno si ne druželjubiv nit si kog pozdravio niti ista i oso si kući i sad si ti bio na meetu ma svaka čast kažem ti nisi trebao ni dolaziti, a ti se se prvi uspaničio oko te kiše nisam ja ništa izmislio ti si imao fiks ideje da se meet odgodi, pa nije to kirvaj u prnjavoru da se odgodi! što me još više iznenadilo ja mislio ti neki drkađija jbt. ti bilmez od 27 godina(ako se ne varam), a ovdje pišeš i svađaš se kao da imaš 13 stvarno ti svaka dala! :jerk:
--- Kraj citata ---
nemam ništa za nadopuniti jer si sve rekao!
--- Citat: cosa_wp - 04 Lipanj, 2012, 21:52:05 ---taman sam sad htjeo pitati jesi ti živ ne javljaš se!
--- Kraj citata ---
da , došao sam sinoć oko 10 sati doma, danas otišao na neki mali posao i brzo nazad u krevet!
robert:
najdosadniji dio happeninga je bio podjela pehara i medalja.
svako nekoliko dottore i lux koji su fakat prvoklasno vozili i pošteno zaradili iste!
B.E.R.O.:
--- Citat: cosa_wp - 04 Lipanj, 2012, 21:52:05 ---
ti želiš reći da si došao u VT bolje da nisi ni dolazio došao si sa R-om tek u nedjelju bio si nešto sitno, bio si glavni totalno si ne druželjubiv nit si kog pozdravio niti ista i oso si kući i sad si ti bio na meetu ma svaka čast kažem ti nisi trebao ni dolaziti, a ti se se prvi uspaničio oko te kiše nisam ja ništa izmislio ti si imao fiks ideje da se meet odgodi, pa nije to kirvaj u prnjavoru da se odgodi! što me još više iznenadilo ja mislio ti neki drkađija jbt. ti bilmez od 27 godina(ako se ne varam), a ovdje pišeš i svađaš se kao da imaš 13 stvarno ti svaka dala! :jerk:
--- Kraj citata ---
Sta se ti javljas,ljudi malo zajebancije prihvacaju kao da si im sestru silovao jeb... :dontknow: !!!
Ja sam dosao turisticki da se malo provozam i vidim malo trkice,jer volim skutere i sve vezano uz njih.
Neki su u subotu i radili pa nisu mogli visiti cijeli vikend tamo. ::)
Kako da koga pozdravim kad neznam nikog ni kako izgleda niti da li je tamo,da se netko javio popricao bih sa njim.
Ja dodjem ovdje na forum da se zajebavam i da malo prcam,pa da izbiju malo neki nesporazumi i tako... :toothy12:
A i koliko godina imam nije bitno ima i starijih ljudi koji su bili tamo,i dosli su tamo da vide nesta,nesto sto ih zanima.
Sta si se zasrao kad si me vidio djelujem strasno,imam zube i to kvaliteetne ali ne grizem!!!
:P :beah:
B.E.R.O.:
Svi ste me prepoznali i znali ste tko sam ali nitko nije prisao i rekao bok,di si sta ima ja sam taj i taj!!!
:dontknow:
jedini covijek sa kojim sam popricao bio je Srecko tu sa foruma i covijek je stvarno ispravan svaka mu cast...
Eto toliko o cijeloj ekipi,svi se medjusobno znate a kad netko dodje novi,de odjebi.
A i nisam htjeo dolaziti zbog nekih osoba tamo(necu nikog imenovati)...
:dontknow:
robert:
e bero, kako mi je prišla hrpa ljudi koji su me prepoznali sa nekih slika i predstavili se? tako si mogao i ti, bilo bi mi drago da smo se upoznali ali jebaji ga sad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju