Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2012
robert:
ja se tek sada probudio.
dottore, ima li još one rakije? :laughing11:
jedini koji znju piti rakiju su dottore i ja a ovi ostali pizdeki koji nakon čaše rakije vode diskusije SA njihovim skuterima su pizdeki(POZDRAV CIGO :hello:)
moj dio scooter happeninga je počeo u petak u jutro oko 7.30 kad sam krenuo u novigrad kod štefa! ja tamo, a štef i kompanija nikako da se probude :laughing11:
želio bi se zahvaliti svima koji su došli a najviše onima koji su samnom feštali! lista je malo duža pa neću nabrajati!
KIŠA:
od zagreba do novigrada me pratila kiša bez stanke, od novigrada do virovitice samo sunce!
noć s petka na subotu je malo padalo ali sve skupa ništa strašno!
jedno pitanje za ove koji se boje vode!
kako se vi tuširate ili kupate kad se bojite par kapi kiše? i još jednom moram priznati da ste pizdeki.
a sada imam posla, moram sortirati 650 slika i uploadati iste!
B.E.R.O.:
Tko je srao za kisu??
Sram ga bilo... :angry7: :angry7:
Kako mu nije neugodno sto nije dosao i sto se prepirao tu dvije stranice kako ce padati kisa,i kako ne smije skuter istjerati na kisu,i kako je od secera da ce se istopiti...
Kako mu stvarno nije neugodno!!!
:icon_scratch:
:toothy12: :toothy12:
robert:
a sad se želim zahvaliti gradu Virovitica i vlasnicima staze na prvoklasnom dočeku nas skuteraša u njihovom gradu!
i još jedno posebno hvala članovima ŠTEEEEF i COSA_WP! dođem kod štefa u novigrad i dobijem skoro pa nov remen za moj skuter! mobitel mi se sav namočio od kiše i totalno se zblesirao. ja pitam dali netko ima jedan viška da mi posudi a ono cosa vadi mob i kaže uzmi ovaj ja imam dva! svaka čast dečki, malo nas je kao vas dvojica :notworthy: :notworthy: :notworthy:
cosa_wp:
--- Citat: robert - 04 Lipanj, 2012, 21:30:59 ---ja se tek sada probudio.
dottore, ima li još one rakije? :laughing11:
jedini koji znju piti rakiju su dottore i ja a ovi ostali pizdeki koji nakon čaše rakije vode diskusije SA njihovim skuterima su pizdeki(POZDRAV CIGO :hello:)
moj dio scooter happeninga je počeo u petak u jutro oko 7.30 kad sam krenuo u novigrad kod štefa! ja tamo, a štef i kompanija nikako da se probude :laughing11:
želio bi se zahvaliti svima koji su došli a najviše onima koji su samnom feštali! lista je malo duža pa neću nabrajati!
KIŠA:
od zagreba do novigrada me pratila kiša bez stanke, od novigrada do virovitice samo sunce!
noć s petka na subotu je malo padalo ali sve skupa ništa strašno!
jedno pitanje za ove koji se boje vode!
kako se vi tuširate ili kupate kad se bojite par kapi kiše? i još jednom moram priznati da ste pizdeki.
a sada imam posla, moram sortirati 650 slika i uploadati iste!
--- Kraj citata ---
taman sam sad htjeo pitati jesi ti živ ne javljaš se!
--- Citat: B.E.R.O. - 04 Lipanj, 2012, 21:36:02 ---Tko je srao za kisu??
Sram ga bilo... :angry7: :angry7:
Kako mu nije neugodno sto nije dosao i sto se prepirao tu dvije stranice kako ce padati kisa,i kako ne smije skuter istjerati na kisu,i kako je od secera da ce se istopiti...
Kako mu stvarno nije neugodno!!!
:icon_scratch:
:toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ti želiš reći da si došao u VT bolje da nisi ni dolazio došao si sa R-om tek u nedjelju bio si nešto sitno, bio si glavni totalno si ne druželjubiv nit si kog pozdravio niti ista i oso si kući i sad si ti bio na meetu ma svaka čast kažem ti nisi trebao ni dolaziti, a ti se se prvi uspaničio oko te kiše nisam ja ništa izmislio ti si imao fiks ideje da se meet odgodi, pa nije to kirvaj u prnjavoru da se odgodi! što me još više iznenadilo ja mislio ti neki drkađija jbt. ti bilmez od 27 godina(ako se ne varam), a ovdje pišeš i svađaš se kao da imaš 13 stvarno ti svaka dala! :jerk:
mhr-team:
svaka čast svim dečkima koji su se odazvali scooterhappeningu i koji su sudjelovali na njemu :icon_thumright:
žao mi je što i ove godine nisam mogao doći, jbg... radovi na kući i u kući tako da nisam mogao ni mrdnuti...
ali ako bog da, na godinu da bude sve uredu, dolazim sa sklopljenom kosačicom i par litara rakije ;D
:notworthy: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju