Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2012

<< < (124/159) > >>

cosa_wp:

--- Citat: steeef - 04 Lipanj, 2012, 18:21:39 ---nismo stigli ni to..ni na vlak,haha

najgori si  :thebirdman:

--- Kraj citata ---

onda vam je puklo nešto pa ste išli popravit

igor.sb:
sljedeci put reci nemam akumulator i dobro :P

karlo.sb:
a jeste se rasprdeli  ::)

sve je receno...bilo je odlicno  :headbang: hvala svima, vidimo se na godinu  :hello:

colee jok, vidio si kakva je guma, a s takvom sam se ipak morao do kuce dovesti  :dontknow: i nisam rekao da si palio, vec sam te pitao da li si?, posto mi je izgledala malo skureno  :icon_tongue:

steeeeef cajka  :laughing7:

2TDottore:
ovaj vikend me doslovno slomio ostario sam izgleda  :laughing7:

sve u svemu bilo je jebeno po pitanju svega i steta sta su ovakva dogadjanja samo jednom godinje

--- Citat: CoK - 04 Lipanj, 2012, 14:56:30 ---svaka cast dottoreu na slozenom spu, zasluzuje naljepnicu "ide kak kuga".

--- Kraj citata ---

cokica ispravak netocnog navoda radi se o zdravku fxr-u  :glasses9: koji je dokazao da na big bojlerima kopanje po cilindru,siroki ispusi i usisi,avionski fergazeri trkace prirubnice,tjuning spuhovi neznam kakve glave i slicno padaju u vodu.serijala rules  :binkybaby:

SRAD:

--- Citat: 2TDottore - 04 Lipanj, 2012, 18:43:13 ---ovaj vikend me doslovno slomio ostario sam izgleda  :laughing7:

sve u svemu bilo je jebeno po pitanju svega i steta sta su ovakva dogadjanja samo jednom godinje

cokica ispravak netocnog navoda radi se o zdravku fxr-u  :glasses9: koji je dokazao da na big bojlerima kopanje po cilindru,siroki ispusi i usisi,avionski fergazeri trkace prirubnice,tjuning spuhovi neznam kakve glave i slicno padaju u vodu.serijala rules  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Siti se Micheleovog Skipera ;), bitno je sve uskladit ako se ide na "kopanje", a najveća zabluda je na "neprokopanim" cilindrima stavljat granu 34, bez obzira o kojem se auspuhu radi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju