Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2012

<< < (123/159) > >>

CoK:
R1 il nijedan! Ja nisam ni znao da si to ti, sad cu ja uletavat nekome...a i ne druzim se sa starijima, jbg. Verenica il ne, manje bitno...

Ovaj bratski trio iz splita sam skoro zaboravio...bog te nece koliki ste sva trojica!! Trebali ste poljicanina povest svejedno ;)

Sad mi je jasno zasto mi karlo nije dao skuter na stazu...nisam palio gumu j#bote! Tockaro jeaam, to si vidio ali palit nekom gumu...alo bokte, dobro je

steeef:

--- Citat: cosa_wp - 04 Lipanj, 2012, 17:21:57 ---šteef- ne sekiraj se nisi ništa propustio što nisi probao sr-a   :toothy9:  bar sad  uživaš u kobasici i rakiji

--- Kraj citata ---

ma nek si ga jebe,čovjek ga kulturno pita a on ko seljo veli puši k**ra*,ccc

kod mene se uvijek morete buksat  :headbang:

PS nadam se da su se svi nažderali roštilja u subotu jer mi otpala kičma dok sam ispekel tih desetak kila mesurde..zahvaljujem se IVANI (petri) na pomoći oko pečenja   :hello:

čok bokte bilo ih je 5 iz trogira a ne splita :P
i da,nisi zahvalil ekipi iz SB kaj si zakasnil na vlak  :laughing7:

cosa_wp:

--- Citat: CoK - 04 Lipanj, 2012, 17:38:30 ---R1 il nijedan! Ja nisam ni znao da si to ti, sad cu ja uletavat nekome...a i ne druzim se sa starijima, jbg. Verenica il ne, manje bitno...

Ovaj bratski trio iz splita sam skoro zaboravio...bog te nece koliki ste sva trojica!! Trebali ste poljicanina povest svejedno ;)

Sad mi je jasno zasto mi karlo nije dao skuter na stazu...nisam palio gumu j#bote! Tockaro jeaam, to si vidio ali palit nekom gumu...alo bokte, dobro je

--- Kraj citata ---

lažeš naglo si kočio  :icon_biggrin:

--- Citat: steeef - 04 Lipanj, 2012, 17:42:43 ---ma nek si ga jebe,čovjek ga kulturno pita a on ko seljo veli puši k**ra*,ccc

kod mene se uvijek morete buksat  :headbang:

PS nadam se da su se svi nažderali roštilja u subotu jer mi otpala kičma dok sam ispekel tih desetak kila mesurde..zahvaljujem se IVANI (petri) na pomoći oko pečenja   :hello:

čok bokte bilo ih je 5 iz trogira a ne splita :P
i da,nisi zahvalil ekipi iz SB kaj si zakasnil na vlak  :laughing7:

--- Kraj citata ---

aj sad priznaj da ste stali na kobasicu i rakiju i zato ste zakasnili

igor.sb:
pa kom se ja opravdavam  :toothy9: :toothy9:

pusi k... jos te i ban ceka  ccc  :toothy12: :toothy12:

steeef:

--- Citat: cosa_wp - 04 Lipanj, 2012, 17:59:47 ---lažeš naglo si kočio  :icon_biggrin:

aj sad priznaj da ste stali na kobasicu i rakiju i zato ste zakasnili

--- Kraj citata ---

nismo stigli ni to..ni na vlak,haha

--- Citat: igor.sb - 04 Lipanj, 2012, 18:07:21 ---pa kom se ja opravdavam  :toothy9: :toothy9:

pusi k... jos te i ban ceka  ccc  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

najgori si  :thebirdman:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju