Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2012

<< < (125/159) > >>

2TDottore:

--- Citat: SRAD - 04 Lipanj, 2012, 18:51:15 ---Siti se Micheleovog Skipera ;), bitno je sve uskladit ako se ide na "kopanje", a najveća zabluda je na "neprokopanim" cilindrima stavljat granu 34, bez obzira o kojem se auspuhu radi.

--- Kraj citata ---

ta grana 34 je po meni opcenito glupost kakve nema ja neznam ko je to izmislio.da to valja svi ovi tjuning auspusi bi imali tak siroku granu a nemaju nek imaju 28.cim manje drkanja po masini to bolje treba poslozit neke "male tajne" da to juri i da traje i da malo trosi i to je to.

os otkupit nazad svoju famoznu sabijator termogrupu ja sam ju mislio sebi stavit al vidim da mi jace od ovog sta imam stvarno netreba  :toothy12:

SRAD:

--- Citat: 2TDottore - 04 Lipanj, 2012, 19:12:34 ---

os otkupit nazad svoju famoznu sabijator termogrupu ja sam ju mislio sebi stavit al vidim da mi jace od ovog sta imam stvarno netreba  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Tu termo grupu je Michele dodatno poremetija kad nije moga skinit glavu pa je zabija "šaraf-kacavider" :o između nje i glave, tako da je zbog nanesene štete cilindar još skidan sa vrha.
Ako to budeš ikad stavlja na skuter traži neki divlji auspuh jer će mu trebat :icon_biggrin:

tonch08:
Ekipa, ispričavam se što vas prekidam, i što sam dosadan... Bio bih zahvalan kada bi mi netko poslao linkove fotografija/albuma sa ovog Scooterhappeninga, može i sa Facebook profila, tko ima nešto neka mi se javi na PM. :)

runner_sp180:
fxr stvarno ide bolesno, ali nije mi jasno viđao sam i ranije serijala nikad diranih očuvanih ali ne idu tako dobro mora da je nešta malo klimnuto i da se preporodio  :toothy10:

2TDottore:

--- Citat: runner_sp180 - 04 Lipanj, 2012, 19:46:05 ---fxr stvarno ide bolesno, ali nije mi jasno viđao sam i ranije serijala nikad diranih očuvanih ali ne idu tako dobro mora da je nešta malo klimnuto i da se preporodio  :toothy10:

--- Kraj citata ---

multivar i 12.5g role i 0.3 lamele da malo bolje hvata gas i to je cijeli tjuning masine sve drugo je seriski.imo sam 2 sp-a prije ovog i zipa 180 al ova masina je bas cudo nevidjeno.u puli prosle godine na utrci mi se iscupalo crijevo gore na poklopcu u prvom krugu i cijelu utrku sam vozio bez kapi vode temperatura valjda je bila 150 i vise motor nista nije oslabio nisam ni skuzio da nema vode dok nisam se vratio u box jedino sta se sjebalo je dihtung glave a cilindar i klip ni najmanji risic nisu dobili.sa propisanim semeringom na strani variomata se vozim od pocetka sezone nikak da uhvatim vremena da ga zamjenim al ni to mu ocito ne smeta da juri.ma makša je pravi dragulj  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju