Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2012

<< < (122/159) > >>

sresko:
I meni je drago ......lijepi pozzz iz Virovitice   :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: B.E.R.O. - 04 Lipanj, 2012, 15:14:31 ---Organizatorima svaka cast,lik na mikrofonu je bio dosadan za popizdit...
 :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

vidis sad kako je ovdje s tobom, dosadan il ne, sta je trebao sutit i bit trijezan 3 dana  :dontknow: :dontknow:

--- Citat: CoK - 04 Lipanj, 2012, 14:56:30 ---bilo je pravo, opusteno i zanimljivo. Svaka cast organizatorima i nasem jednom jedinom sefu ;) posebice cestitam momcima koji su vozili utrke, probao sam se prevest po stazi u vise navrata i zbilja je interesantno, ko zna :D gami je i dalje bog, igor i karlo su i dalje isti, stef ima dredlove, cosa krece u gym...svaka cast dottoreu na slozenom spu, zasluzuje naljepnicu "ide kak kuga". Nadam se da ce bit video neki drag utrka :)

Odlicno sam se proveo i jedva cekam sljedecu godinu, ali ipak Belica je neponovljiva :*

I da, decki i cura koji su stuntali, vama isto svaka cast. Lijepo je znat da se netko time bavi osim tetke i w-a

--- Kraj citata ---

potpis x 2

i medić brothers rullz  :headbang: :headbang:

B.E.R.O.:

--- Citat: sresko - 04 Lipanj, 2012, 16:37:07 ---I meni je drago ......lijepi pozzz iz Virovitice   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:headbang: :hello:

--- Citat: igor.sb - 04 Lipanj, 2012, 16:37:37 ---vidis sad kako je ovdje s tobom, dosadan il ne, sta je trebao sutit i bit trijezan 3 dana  :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
Bolje bi bilo da je sutio,on ce se mozda i otrijezniti ali ti neces nikada!!!
 :toothy12:

;D

steeef:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 04 Lipanj, 2012, 16:35:53 ---
dobro je Šteeeeef!

--- Kraj citata ---

misliš čooooook?

cosa_wp:
Organizacija odlična jedini minus je bio manjak ljudi ali tako je to par mjeseci prije nas ima 100000, a kad treba doći onda pada kiša, ispiti se polažu, cure i žene ne daju, motor se ne smije uprljati i ostalo ugl. ko nije došao sam je sebi naškodio odnosno ne zna šta je propustio!

zahvalio bi svim dobrim ljudima koji su me trpili ovih par dana, a pogotov štefuuu koji je kao i uvijek bio na nivou i ugostio nas svaka čast šteeef i hvala!

čok- skurio si karlu gumu nahebo si
šteef- ne sekiraj se nisi ništa propustio što nisi probao sr-a   :toothy9:  bar sad  uživaš u kobasici i rakiji

naravno ekipa iz OS na nivou svaka čast Matiji što je došao Tomosakijem iz OS skidam kapu  :jerk:
gumi ne trebam ti ništa pričati ionako se ne sjećaš ničega  :icon_biggrin:

i jedan veliki pozdrav ekipi iz Trogira kraljevi ste  :headbang:

ako sam koga zaboravio nek se ne naljuti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju