Evo danas sam napravil kojih 40km i Yasuni C16 City je strava...
Spuh najbolje radi na 10 000 - 11 000okr, u tom rasponu diže i na zadnji, ima tolko snage da još sad ne vjerujem, kazaljka do 80km/h dođe dok si rekel keks, skoro pa je tak
Start mi je malo prenizak i to se vidi, sa tim spuhom trebam malo podignut start, za 500okr bi bilo idealno. Vidi se da mu trebaju malo viši okretaji u startu nego sa R-om.
Evo usporedbe radi, znači setup je identičan setupu koji je vožen sa R-om, samo je radilica nova. R je pokazaivao svu svoju moć na startu tj nižim okretajima a maksimalnu snagu na 9000- 10 000okr, tu je ubrzanje bilo brutalno i dok je bil skuter u tim okretajima išel je ko kuga
Sa C16 je slična prića samo je tajprag podignut za 1000okr gore, on počne na 9000okr a na 10 000-11 000okr vuće ko blesav, moram prisznat da daje puno više snage nego R. Ma da tu je dobrim djelom zaslužan i Italkit, koji također više voli okretaje od 10 000-11 000, dok sa R-om je imal malo preniske okretaje pa nije pokazival svu svoju snagu.
Eto, danas sam se upravo sam uvjeril da C16 City uopče nije neki bijesni auspuh i čisto odlično radi u kombinaciji sa mojim cilindrom. Ima odličan raspon snage, jedino traži nešto više startne okretaje kaj je i normalno.
Rekao bih da je za klasu jači od Yasuni R...
Kaj se buke tiće tu ipak idem na stranu R-a, C16 City je nešto bučniji auspuh od R-a...nije to neka buka za zabrinut se ali je bučniji od R-a i to se primjeti.
Diznu sam stavil 2 broja veću, točnije 84, i nije zacvikal, a sutra idem pogledati svječicu u kakvom je stanju