al mislim da im to neče naškodit puno.. taj 1 dan ne točenja je k**ra*.. to treba najmanje na tj ili 2 pa da vidiš onda kolko bi imali mjesečnu zaradu..a to je mi hrvati nismo složni...da se skupimo i kaj zacrtamo to treba i napravit..da vidiš 2tj kad niko nebi išo na benzisku da bi dali oni benzin i po 7kn.. a ne 11..
a 2 tjedna da svi prestanemo živit i radit ili? meni treba minimalno 3 tanka mjesečno, s tim da mi auto troši ispod 6l i ne radim neznam koju kilometražu, a što je s onim poslovnjacima koji dnevno rade 500-600km?
i opet pišem, kao što sam već negdje napisao, cijena benzina nam je većinom manja nego u ostalim europskim zemljama, osim nekolicine gdje je ista ili malo manja
to što nam plaće nisu na europskim razinama je drugi par rukava, i to sad nema smisla uopće raspravljat.
treća stvar je što u litri benzina sama litra košta oko 4kn, ostalo su izdvajanja za ceste, autoceste, okoliš, trošarine i pdv, tj državni nameti
kod nas jedino država može utjecat na smanjenje cijena naftnih prerađevina ukidanjem nekog od tih nameta, ili njihovim smanjenjem
ina tu nemože ništa, jer ona naftu mora kupit, uvest, preradit i dovest do krajnjeg potrošača, a uz to ima vosjku radnika na solidnim plaćama, svu mehanizaciju i tako dalje i tako dalje, a da ne pričamo da mora ostvarivat i neki profit