Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Baotian-tuning
ziloryder:
Ma to mi treba za kuma, on ima toga silverstona devetku, to se nemice s mjesta, u full gasu po satu 65 navodno, a celer svasta pokazuje, uglavnom pravac 45-50 ako i tih 50 izvuce dobro je..nema teoorije, a moj oce 68 po pravcu bez problema drzat dosta dugo.. znaci bez ikakvih zaleta i slicno,..Tako da sljedeci put kad dovede motor morat cu mu ocistit svee zivo presao je 6tkm nista nije dirnuto,nije ni ulje promjenio samo je dolivao, treba filter ocistit, od goriva isto karb ocistit, i skinit ono crijevo sa airboxa, i pogledat ima li sarafa na karbu... jednostavno to je sporije od najsporijega
EDIT: a to sta felša to nije cijeli kumplug nego samo onaj poklopac ispod kojeg su federcici malo felša, al kumplug ide ravno sve je u redu
Aprilia97:
--- Citat: Nikola_VU - 28 Veljača, 2012, 19:16:32 ---samo ??? :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
ako oćeš točnije 11,7...si zadovoljan? -.-
road_runner:
mojem nisu značile polutke od baotiana, kaj bi god napravil nejde prek 60
zvonkec_92:
--- Citat: road_runner - 28 Veljača, 2012, 21:14:33 ---mojem nisu značile polutke od baotiana, kaj bi god napravil nejde prek 60
--- Kraj citata ---
aj pogledaj dimenzije remena pa napiši? možda je on krači pa zato nejde
road_runner:
već nebude u voznom stanju vjerojatno tak da mi je svejedno koji je remen, al kad sam sprobal polutke i ja sam si mislil da je do remena ali nije bilo prilike isprobati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju