Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Baotian-tuning

<< < (10/10)

steeef:

--- Citat: Grale - 01 Ožujak, 2012, 11:09:00 ---daj bokte kakve tri rolice,s tim samo prepoloviš težinu u variomatu...onda uzmeš duplo lakši paket rolica i dođeš na isto...da idu tri rolice napravili bi variomat s tri rolice,a ne sa 6...napravil sam i ja jednom to jer su mi "mehaničari" to preporučili pa sam nakon 10 m vratio natrag ostale 3

--- Kraj citata ---

koi ehaničari? :)

dok ode radilica il vario u ekscentar onda budu pitanja na forumu zakaj se to dogodilo..
uzmu se roice oko 4 grama i toe to,s duplo lakšima em se prevrtava em budu takvi okretaju zatukli jadnu mašinicu i to u vrlo kratkom vremenu..

Grale:

--- Citat: steeef - 01 Ožujak, 2012, 12:40:17 ---koi ehaničari? :)

--- Kraj citata ---
oni koje nađeš u birtiji za šankom i znaju sve o mehanici motora,auta aviona i spejs šatlova... :icon_biggrin:
nebitno,nisu bezveze 6 kanala za rolice,ili 8 ili 9,zavisi o variomatu...
ovaj kaj vozi na 3 rolice nek si skine jedan kotač pa mu bu skuter još brže išel... :toothy12:

zvonkec_92:
ja sam se bil vozil na 3 rolice dost dugo oko 4000km ali za to vrijeme se variomat razj#bo i rasklimo koda skuter ima 30 000km... a te 3 rolice su bile poderane do onog željeza.. :S prema tome.. NE VOZITI NA 3 ROLICE !!!!!!!!!!!!!!

G071:
imao sam baotiana a sad imam sanlija... sanli je bolji za ubrdicu lakše vuče al na krajnjoj brzin isav zuji koda će se raspast,a baotian obrnuto ubrdo neće al po ravnom krajnju brzinu neosjetiš

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju