Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Baotian-tuning
Nikola_VU:
--- Citat: Aprilia97 - 27 Veljača, 2012, 18:14:17 ---evo skino ja to dns,super dobio sam 5+ kmh brzine :DDDDDDDDDDDDDDDDD
--- Kraj citata ---
samo ??? :laughing6: :laughing6:
ziloryder:
A ti iz peveca silverstoni, na cemu oni imaju blokadu?. i ako stvarno prebacim kvacilo variomat kuglice,(remen netrebam ni dirat :dontknow:) oce li ic kao i ovi org baotiani...i da jos jedno pitanje rezervni kumplug sta imam malo felša sroz malo kad ga okreces dal mu to sta smeta??
road_runner:
silverstoni imaju blokadu samo na karbu, ja sam imal sportski vario i dobil sam nekih 3km/h. kvačilo ne znači mijenjati, isto je sve :icon_thumright:
Johnny iber:
Ako ti kvacilo nije u centru moze trgat remen, znam par slucajeva.
Evo ja sam danas zavrsio lunu rs 50 ccm, gore je novi klip s karikama, polirana glava i ventili i sve to naravno nastelano kako treba.
Rolice su 5.5 grama sa rms gljivom, i nekim "rezo" spuhom koji sam uzeo prije koju god u ingkartu za kojih 500 kn
Motorcek stvarno ide odlicno s obzirom da je 4t i 50 ccm... i jos je u stanju razrade
Toliko od mene
zvonkec_92:
--- Citat: road_runner - 28 Veljača, 2012, 20:50:12 ---silverstoni imaju blokadu samo na karbu, ja sam imal sportski vario i dobil sam nekih 3km/h. kvačilo ne znači mijenjati, isto je sve :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
moj moja devetka ona 82cc u biti Sanli ima karb od Baotiana i opet ide sa skinutim blokadama 50... znači da je ipak stvar u zadnjim polutkama ili u prekratkom remenu pa zato nejde.. sve moje bivše devetke su imale remen 669 18 30 i išle su odlično.. :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju