vidim da imaš 34 godine...nebitno...al očito niš ne radiš po cijele dane,pa ćeš u srijedu moć ić pješke na pivu,umjesto s autom pa nećeš morat točit benzin,a ja koji ću imat cijeli dan posla + ispite na faksu,sam sebičan,narcisodian,kukavica i neznam kaj sve ne,jer ću popustit kapitalizmu i natočit gorivo u auto!e sori fkt kaj sam sebičan...
a ako ti misliš da si ti nesebičan,podjelim ja svoje brige sa tobom,pa da vidimo dal si željan pomoći...znači ja bi svakom čovjeku koji me traži kunu,dvije,trebo dat nešto para??ako mu nedam onda sam sebičan?a da ja svakom tom čovjeku rodim kunu ili dvije pa da mu dam?nije vezano baš uz temu,al se dotiče tvojeg načina razmišljanja...evo ti i još neki tvoji istomišljenici slobodno bojkotirajte benzinske i nemojte točit kolko god dugo vi to htjeli,ja ću točit i amen...i opet ćemo kukat i ti i ja kak je gorivo preskupo...a ja znam da ja to nemogu odgodit,odnsono spriječit...niko ne tjera niti tebe niti mene,da vozi auto i toči gorivo,ali ja bez toga nemogu...ako ti možeš,idi bojkotiraj i u moje ime...