Općenito > Generalno o skuterima

Pitanje za gileru runner sp50 (70ccm) i st200. Hitnoo!

<< < (5/9) > >>

danc00:

--- Citat: ilma_gilera - 18 Veljača, 2012, 03:27:56 ---da, za preformanse znam. to se ne može ni uspoređivati, prije svega same kubikaže govore za sebe.

a je li ga teško podići na centralne nogare, jer to me nekako najviše brine.  ???
bojim se da neću imati dovoljno snage za to, a baš mi treba ta centralna.  
na starom motoru(ovom od 70ccm), imala sam samo bočnu nogaru i baš mi je falila ova centralna, pa sam je morala staviti.  ::)

--- Kraj citata ---

Ak nije replica onda nemaš kaj skidat naljepnice, ionak ih niti nema puno. Mada nisam videl st200 replicu nikad, zbilja se je kolega oblokal malo :icon_thumright:

A to buš vidla, moja sestra jedva 50tku digne na nogare, ali zato postoje bočne nogare pa si nabavi nju odmah u servisu. Ili si još sad dok je hladno uplati mjesec dana teretane pa vježbaj mrtvo dizanje to ti je slično, pa kad dođe ST ti u laganini... ;D

Grale:
a sad vidim da imaju crna,crvena i bijela u ponudi..
a jedina bijela po meni poludaltonistu je ova- bianco fusion boja

Tomi_ZG:

--- Citat: danc00 - 18 Veljača, 2012, 19:08:47 ---ali zato postoje bočne nogare pa si nabavi nju odmah u servisu.

--- Kraj citata ---
Mislim da st dolazi serijski sa bočnom pa nebu imala problema s tim

Deny:
danco moja mala od 60 kg dize spa na centralnu lagano,izgleda da tvoja sestra jos nije provalila da treba da se osloni na nogaru i ide lagano  :icon_scratch:

igor.sb:
bezbroj puta sam vidio kako oni koji ga i imaju,ne znaju stavljat skuter na centralni nogar

cupaju rukama, upiru se  :dontknow: :dontknow: :icon_scratch: :icon_scratch:

a samo je portrebna jedna noga, i pola jedne ruke  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju