Općenito > Generalno o skuterima

Pitanje za gileru runner sp50 (70ccm) i st200. Hitnoo!

<< < (4/9) > >>

ilma_gilera:

--- Citat: R@kija - 18 Veljača, 2012, 02:59:18 ---razlika je velka u runnerima,imo sam 70cc starog,sad imam 200 novog,nemozes ti preformanse usporedivat,em bolje ide i manje trosi...

svijetlo prednje je puno bolje,upravljiviji je novi,zato i je novi jer je puno bolji od starog...

tezi je od 50cc dosta,vozio sam jedan dan svog i imo sam doma na servisu 50cc novog  i idem vozit ,ocu skinut s nogare skoro sam probio zid(ipak sam ja, bože moj) kolko je laksi haha

--- Kraj citata ---

da, za preformanse znam. to se ne može ni uspoređivati, prije svega same kubikaže govore za sebe.

a je li ga teško podići na centralne nogare, jer to me nekako najviše brine.  ???
bojim se da neću imati dovoljno snage za to, a baš mi treba ta centralna. 
na starom motoru(ovom od 70ccm), imala sam samo bočnu nogaru i baš mi je falila ova centralna, pa sam je morala staviti.  ::)

ilma_gilera:

--- Citat: Grale - 18 Veljača, 2012, 02:58:40 ---vjerojatno neka replica...a to si naručila novu iz salona,pa čekaš da ti stigne?
da nije ovakva boja nekakva

--- Kraj citata ---

nije replika 100%.
a naručila sam novu, iz salona.
Naručila sam bijelu, nekad početkom ovog mjeseca(i treba da stigne za nekih 20-tak dana), ali nisam baš znala da ima novi model iz 2012.god.
najgore je to da je 2012 godina pa mi je teško naći slike, jer ih nema puno.  :(
i gdje god gledam, izbaci mi runnere svih godišta i svih kubikaža, ili eventualno više bijelih iz 201. pa ne znam koji je ustvari taj koji meni treba doći.
valjda moram još malo prosurfat netom. :dontknow:

steeef:
grale je pak nalokan,haha to kaj si stavil ima najmanje bije boje na sebi..
eto loris je stavil sliku..ruzan je ovaj gril na spulji uff :)

al zato bijela rulz  :rock_:

Grale:
gledala sam na gilerinoj stranici službene boje pa nema ni jedna bijela,tj malo ima bijele,pa sam stavil simoncelli repliku...jesi vidjela u katalogu kak boja izgleda?

R@kija:

--- Citat: ilma_gilera - 18 Veljača, 2012, 03:27:56 ---da, za preformanse znam. to se ne može ni uspoređivati, prije svega same kubikaže govore za sebe.

a je li ga teško podići na centralne nogare, jer to me nekako najviše brine.  ???
bojim se da neću imati dovoljno snage za to, a baš mi treba ta centralna. 
na starom motoru(ovom od 70ccm), imala sam samo bočnu nogaru i baš mi je falila ova centralna, pa sam je morala staviti.  ::)

--- Kraj citata ---

lakse ti je dignut vxra nego nekog kineza, ,probaj nekog runnera 50cc dignut,nije ti vxra nista teže dignut!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju