Općenito > Generalno o skuterima

Pitanje za gileru runner sp50 (70ccm) i st200. Hitnoo!

<< < (6/9) > >>

Deny:

--- Citat: igor.sb - 18 Veljača, 2012, 19:26:33 ---bezbroj puta sam vidio kako oni koji ga i imaju,ne znaju stavljat skuter na centralni nogar

cupaju rukama, upiru se  :dontknow: :dontknow: :icon_scratch: :icon_scratch:

a samo je portrebna jedna noga, i pola jedne ruke  :toothy11:

--- Kraj citata ---
potpis,a najjaci je izgreban beton ispod skutera  :toothy11:

div:
Ja imam ST 200 a imao sam prije 50 kuba ,razlika ti je velika 50 kuba ti je lavić a 200 ti je tata lav ha haha .
malo sam ga vozio ( tek sam ga kupio u 11mj 2011 ) ali ide super vuče ok to pričam iz  iskustva omjera 50 --200 kubika .naravno oni koji voze 600 ili više za njih je to ništa ,ali meni za moje potrebe je OK makina.
A kaj se tiče bočnog nogara dolazi ti tvornički sa motorom ,samo meni nije odgovaralo to što se sam zatvara pa sam ga modificirao  da otvarai i zatvara na moj dodir nogom .Najbolje ćeš vidjeti sama jel motor ima oko 140 kg .
Na središnju nogaru ide super imaš ručku za suvozača povučeš , malo nagaziš nogar i već je  gore.
To ti je to !! Drago mi je da nas ima koji vozimo ST 200 sve više .
 :hbusa: :hbusa: :hbusa: :hbusa: :hbusa: :super:

marjan.vxr:
uglavnom, lakse ga je dignuti nego spustiti, mislim na skuter  :laughing7:

Swordisa:
problem ga skiniti sa centralne kad je na glatkim površinama kao podzemne  garaže ili trajekt ali u tom slučaju staviš nogu isprid nogare da je blokiraš i cimneš naprid

Grale:
koju ste vi teoriju tu složili o faking centralnoj nogari,ja nevjerujem...  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju