Općenito > Generalno o skuterima
Pitanje za gileru runner sp50 (70ccm) i st200. Hitnoo!
Loris Ri:
--- Citat: ilma_gilera - 18 Veljača, 2012, 01:26:45 ---a da, imam slike od ovih, ali baš ne mogu da nađem ovog iz 2012 godine, jer mi takav treba doći.
a ne znam kakve su naljepnice na njemu :dontknow: zato mi treba slika al da se dobro vidi. ::)
uglavnom, hvala svima.
--- Kraj citata ---
mislim da je iz 2012. ovaj prvi sta je Deny stavio...
ilma_gilera:
--- Citat: Loris Ri - 18 Veljača, 2012, 01:52:14 ---mislim da je iz 2012. ovaj prvi sta je Deny stavio...
--- Kraj citata ---
da, crni. :(
ali bijeli, koji meni treba doći je nešto kao special edition, šta znam. i naljepnice nisu baš ovakve, drugacije su od starijih verzija.
izgleda da baš niko nema takve slike..
a šta ću, da ne cjepidlačim sada.. ostaje mi da čekam da stigne za nekih 20-tak dana i onda ću da vidim.
u svakom slučaju, bitno je da je bijeli :love7: - a naljepnice se u svakom slučaju skidaju. :nevin:
hvala svima :icon_thumright:
Grale:
vjerojatno neka replica...a to si naručila novu iz salona,pa čekaš da ti stigne?
da nije ovakva boja nekakva
R@kija:
razlika je velka u runnerima,imo sam 70cc starog,sad imam 200 novog,nemozes ti preformanse usporedivat,em bolje ide i manje trosi...
svijetlo prednje je puno bolje,upravljiviji je novi,zato i je novi jer je puno bolji od starog...
tezi je od 50cc dosta,vozio sam jedan dan svog i imo sam doma na servisu 50cc novog i idem vozit ,ocu skinut s nogare skoro sam probio zid(ipak sam ja, bože moj) kolko je laksi haha
Loris Ri:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju