Tehnički kutak > Styling skutera

KROMIRANJE SPUHA

<< < (5/10) > >>

ryder on the storm:

--- Citat: robert - 08 Travanj, 2008, 17:27:25 ---
--- Citat: Lule_50 - 07 Travanj, 2008, 23:13:00 ---ovako ja ti znam di imas u rijeci kromirat, i to je jedino mjesto u rijecu tu blizu mene,za spuh su mi rekli otprilike 350 sa pripremom ili 300kn bez pripreme,po meni je to preskupo,al lako se da to sredit za jeftinije na crno... :toothy10:

--- Kraj citata ---
za 350 kuna kromirati auspuh?
odmah i felge mu pošaljem isto! to mi se čini jako povoljno!

--- Kraj citata ---
da, i meni, samo treba ić do rijeke, a nemam položeno za auto, znanči da bi me netko trebo vozit, al svejedno super cijena

Lule_50:

--- Citat: robert - 08 Travanj, 2008, 17:27:25 ---
--- Citat: Lule_50 - 07 Travanj, 2008, 23:13:00 ---ovako ja ti znam di imas u rijeci kromirat, i to je jedino mjesto u rijecu tu blizu mene,za spuh su mi rekli otprilike 350 sa pripremom ili 300kn bez pripreme,po meni je to preskupo,al lako se da to sredit za jeftinije na crno... :toothy10:

--- Kraj citata ---
za 350 kuna kromirati auspuh?
odmah i felge mu pošaljem isto! to mi se čini jako povoljno!

--- Kraj citata ---
ne kromiraju aluminij!!!to su prije par godina prestali objasnjavao mi je nesto lik da nisu bili zadovoljni dobivenim rezultatima,ne postize se onaj visoki sjaj! :icon_tongue:

ZGrunner50:
ali ide čelik, samo daj ti broj pa ču ja nazvati  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Lule_50:
ovih dana cu pogledat,pa posaljem broj! :icon_thumright:

Prky:
moj prijatelj je ispoliro felge auspuh vilicu dekl i jos nest i izgleda predobro isto kao i moj zx crom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju