Tehnički kutak > Styling skutera

KROMIRANJE SPUHA

(1/10) > >>

ryder on the storm:
Naime, imam na runneru mhr replica malossi spulju, koja je već pomalo zahrđala, pa sam si mislio ili je ofarbat ili kromirat,e,sad ako je ofarbam u crno će bit ružno,tako da bi je htio kromirat.Problem je u tome šta neznam nikoga tko to radi u puli, ako netko zna koga, neka javi!
unaprijed zahvaljujen

Crazy Kuree:
A lijen si da šmirlaš i poliraš? a i to treba malo održavat al ja sam zadovoljan sa shotom poliranim. kromiranje je skupo koliko znam

ryder on the storm:

--- Citat: Crazy Kuree - 06 Travanj, 2008, 12:47:10 ---A lijen si da šmirlaš i poliraš? a i to treba malo održavat al ja sam zadovoljan sa shotom poliranim. kromiranje je skupo koliko znam

--- Kraj citata ---
al svejedno bi ga kromiro, koliko skupo je to otprilike?

Bruno90:
ako se dobro siječam..kako su mi rekli da je 15 kuna po cm /na kvadrat/..možda lažem al briem da je tako... ??? ::)

neer:
ufff to mi zvuci preskupo pa ni sam nebi znao izracunati koliko bi te sve to izaslo pa ni oni krelci sto kromiraju..odes u neku firmu koja se bavi kromiranjem i ako zateknes nekoga tko tamo hoce kromirati sebi vece kolicine metala snjim se dogovoris i neka ubaci tvoj auspuh zajedno s svojim materijalom vjerojatno ce te izaci jeftinije  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju