Tehnički kutak > Styling skutera
KROMIRANJE SPUHA
neer:
--- Citat: ZGrunner50 - 07 Travanj, 2008, 17:02:19 ---to se ne zove kromiranje, nego niklovanje.
Već sam se raspitivao ja za čelićne felge da bi Niklovao, ali to one postoji kod nas u 'Cijeloj Hrvatskoj'.
Nemamo sreče :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
jesi siguran da nema normalno da ima evo pitat cu ja ujaka on je nesto radio za nekog lika sto ima brod pa su kromirali neke rukohvate pa javim adresu i mozda i broj izvucem :icon_thumright:
Lule_50:
ovako ja ti znam di imas u rijeci kromirat, i to je jedino mjesto u rijecu tu blizu mene,za spuh su mi rekli otprilike 350 sa pripremom ili 300kn bez pripreme,po meni je to preskupo,al lako se da to sredit za jeftinije na crno... :toothy10:
pitaNS:
--- Citat: Lule_50 - 07 Travanj, 2008, 23:13:00 ---ovako ja ti znam di imas u rijeci kromirat, i to je jedino mjesto u rijecu tu blizu mene,za spuh su mi rekli otprilike 350 sa pripremom ili 300kn bez pripreme,po meni je to preskupo,al lako se da to sredit za jeftinije na crno... :toothy10:
--- Kraj citata ---
po meni to nije skupo, ja bi dao odma da mi odrade da nađem za te pare!
pa toliko ti je otprilike i razlika u ceni auspuha običnog i hromiranog!
ZGrunner50:
daj ako ima pitaj koliko bo koštalo niklovanje čeličnih felgi, a i imam zx-a pa bi ga niklovao.
može super ako je tako ili daj mi broj pa da ja nazovem da se dogovorim, toga nema nigdje.... :icon_thumright: :icon_thumright:
robert:
--- Citat: Lule_50 - 07 Travanj, 2008, 23:13:00 ---ovako ja ti znam di imas u rijeci kromirat, i to je jedino mjesto u rijecu tu blizu mene,za spuh su mi rekli otprilike 350 sa pripremom ili 300kn bez pripreme,po meni je to preskupo,al lako se da to sredit za jeftinije na crno... :toothy10:
--- Kraj citata ---
za 350 kuna kromirati auspuh?
odmah i felge mu pošaljem isto! to mi se čini jako povoljno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju