Tehnički kutak > Garaža
Devetka 72cc :D
zvonkec_92:
--- Citat: Ivan_drifter - 19 Lipanj, 2012, 22:46:02 ---vidio sam te na branimirovoj dns, iso si prema hainzlovoj , kod one benzinske kod bile, ja sam bio s frendom na crnom sfu? lagano cruzo!,
sretno do splita!, nego zasto je na samrti? kaj mu je?
--- Kraj citata ---
aaa vidio sam i ja tebe.. :P kaj nisi posviro :) ma nekaj u rokiju onom 170 ruži u mašini nemam pojma kaje.. tak je to več duže vrijeme i još vozi...
duka:
--- Citat: zvonkec_92 - 18 Lipanj, 2012, 15:49:05 ---da si bar malo blize bilo bi super.e a ovo za glavu,vjerovatno cu kupit onu sa vecim ventilima,na nju ce taman sjest karb od 125
--- Kraj citata ---
ma zaletit cu se kad-tad do zg haha :) to kad mi jedan dan bude dosadno 2 dana :)
nezz kolke kanale ima ta glava al bilo bi jako glupo da ima neke male, i ostavis si prirubnicu od 125 i to je to
Ivan_drifter:
--- Citat: zvonkec_92 - 19 Lipanj, 2012, 23:56:02 ---aaa vidio sam i ja tebe.. :P kaj nisi posviro :) ma nekaj u rokiju onom 170 ruži u mašini nemam pojma kaje.. tak je to več duže vrijeme i još vozi...
--- Kraj citata ---
iskljucio sam si trubu jer inace do posla trubim 100 puta i posvadim se s kretenima, koji gledaju si u k**ra*,
a i kasno sam te skuzil, nego kad bumo na pivcee
zvonkec_92:
eo da malo osvježim svoju temu.. :D
neki dan mjerio
Uploaded with ImageShack.us
Grale:
koji je to program?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju