Tehnički kutak > Garaža
Devetka 72cc :D
zvonkec_92:
--- Citat: duka - 18 Lipanj, 2012, 14:45:42 ---hehe ides ti mojim stopama s tom devetkom :D dosad si napravio sve sto sam ja imo u planu prije neg sam preso na veliki blok :D samo pazi kod karba od 125, kanal u glavi bi trebalo prosirit jer ovako nema nikakve koristi kad je kanal oko 17-19mm a karb ce bit 22-24mm....
vidi vidi, ako ti ides rockyem do splita onda bi se mogo i ja zaletit mojom hibridnom devetkom :D al samo sto niko nebi iso samnom pa ono XD
--- Kraj citata ---
da si bar malo blize bilo bi super.e a ovo za glavu,vjerovatno cu kupit onu sa vecim ventilima,na nju ce taman sjest karb od 125
Aprilia97:
Super,proć ćeš kroz moj kraj ako ideš starom cestom,Zlobin,Hreljin :icon_thumright:
zvonkec_92:
--- Citat: Aprilia97 - 18 Lipanj, 2012, 16:39:24 ---Super,proć ćeš kroz moj kraj ako ideš starom cestom,Zlobin,Hreljin :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
naravno.javit cu ti se ;-)
Aprilia97:
--- Citat: zvonkec_92 - 18 Lipanj, 2012, 17:17:10 ---naravno.javit cu ti se ;-)
--- Kraj citata ---
Preko fb-a dan prije nego kad budeš išo,i kad budeš u blizini zvrcneš na mob da vidimo te pile ja i rossi :glasses9:
Ivan_drifter:
vidio sam te na branimirovoj dns, iso si prema hainzlovoj , kod one benzinske kod bile, ja sam bio s frendom na crnom sfu? lagano cruzo!,
sretno do splita!, nego zasto je na samrti? kaj mu je?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju