Tehnički kutak > Garaža
Devetka 72cc :D
zvonkec_92:
--- Citat: Grale - 21 Kolovoz, 2012, 10:35:23 ---koji je to program?
--- Kraj citata ---
speedview....
Grale:
i on mjeri 1/4 milje?imam ga,a nisam znal to...hehe
zvonkec_92:
--- Citat: Grale - 21 Kolovoz, 2012, 11:04:55 ---i on mjeri 1/4 milje?imam ga,a nisam znal to...hehe
--- Kraj citata ---
hahhaha pa izgleda nisi dovoljno proučavao.. ja sam to slučajno našo i reko aj idem isprobat kak to radi..
zvonkec_92:
eto nerado pišem ove vijesti :'( ali morat ču mjenjat i tu blokove.. ovaj kit mi sve razvali, radilica dobila u bloku lufta i to za više od 1mm :( ( ovo je 5x gore neg kak je na rokiju bilo ) i odlučio sam stavit drugu mašinu ( i onak ih imam 5 viška :D ) i ostavit sve serijski samo bum kupio onaj 60cc kit tek tolko da ide mrvicu bolje od seriale.. ja sam ovaj motor u biti kupio početkom ove god da bude kao vikend skuter ono nabrijan pa samo malo za vožnju a ja to ganjam svaki dan nekad i po 250km po danu.. :( eto :/ sve skupa sa 82cc napravljeno 6000km i odu blokovi..
hhh sigurno če se nač sad neko pametan da mu prodam 82cc i bregastu i linearne polutke.. NEEDAAAAMM spremam opet jedan novi projekt :P :P :P :P hhhhh
ivanm:
pa dobro je izdržo jer po meni je baotian i inače vozilo za 1-2 sezone..
kad su bili prije 5 godina najjeftiniji u zimi po 3500kn u pevecu čak sam si ja mislio uzet jednog..
materijali od kojih su napravljeni su onaj low budget od plastika do aluminija, valjda se rade od recikliranog materijala jer ja kad nekaj stežem savijaju se šarafi i pucaju..
tak da je kod njega i blok potrošna roba..
slaži drugi i opet gas..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju