Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (155/278) > >>

SlowRider:
Izgleda je zadnji kotac od Lune jako magnetican  :drunken_smilie:

robert:
to nije serijski od lune! :icon_biggrin:
serijski bi se prije poderali do felge nego pogodili jedan čavao

RimSo:

--- Citat: robert - 21 Prosinac, 2008, 16:54:00 ---e koje sam ja baksuzne sreće, to je skoro pa nemoguće!
drugi čavao u roku od pola godine na novoj gumi!

--- Kraj citata ---

Nije to nista..ja sam u dvje razlicite gume za dva dana po jedan cavao  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Mr J:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Prosinac, 2008, 17:54:29 ---Po meni, mjerenje temperature na zracnjaku je (skoro) nepotrebno. On ionako "trpi" temperature i debelo preko 100C, a kod LC verzije to ima smisla kako nebi voda prokuhala.
Prava stvar bi bila mjerenje ispusnih plinova i stelanje fergazera kako bi te temperature bile oko 650C.
Ove chukice kaj pokazuju temperaturu zracnjaka mjerenjem pod svjecicom su samo sminka i nemaju zapravo prakticnu primjenu.

P.S.
Ako se vec mora, neka se mjeri na glavi motora ispod svjecice jer ce se tu najpreciznije izmjeriti.

P.S. 2
Ako pise da podlosku svjecice treba skidati, onda ju treba skidati. Meni je to logicno jer svjecica bi trebala biti jednako duboko u glavi i prije i za vrijeme mjerenja.
Vjerujem da su ove podloske za mjerenej zapravo jednokratne i da se kod mijenjanja svjecice trebaju koristiti nove. Zato ih i dodje vise u paketu

--- Kraj citata ---

Slazem se sa svime sto si napisao ali tesko je dobiti odgovarajucu vrijednost ispusnih plinova na aftermarket auspusima jer i sama geometrija auspuha uvelike utjece na temp ispusnih plinova.

Ovaj nacin mjerenja temp termo grupe je zapravo ono sto i trebamo, kod LC se ne vidi temp. termo grupe nego samo temp rashladne tekucine, tako da je u biti temp termo grupe veca od one koju nam prikazuje sat.

robert:
ma senzor bi ja najrađe i stavio pod svjećicu ali kako napraviti?
ovi senzori što ih ima na attacku za kupiti su skupi a pregaraju samo tako!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju