Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
robert:
ma vozim se po cesti! nikakva crna bauštela! na posao idem pješke(300metara od doma)!
i to mi je prvoklasan poklon za božić! :sad1:
2TDottore:
--- Citat: robert - 21 Prosinac, 2008, 17:10:41 ---ma vozim se po cesti! nikakva crna bauštela! na posao idem pješke(300metara od doma)!
i to mi je prvoklasan poklon za božić! :sad1:
--- Kraj citata ---
nemoj se bezveze zivcirat.To se da rjesit.Nemoras kupovat novu gumu.Odes kod vulkanizera i izvadi cavao i stavi ti onaj gumeni cep u rupu i to je ok.Tak sam ja pokupio cavao prije 2 godine na benzhou i tak napravili i drzi do danas.guma nije ispustila nista.
robert:
ma imam još jednu novu metzelerku na tavanu(nova 0km)!
prvi put kad je bila probušena imala je 2 rupe, sad i sam vidiš kako je nabijen čavao unutra!
stari me isto pitao da te nema netko na piku pa ti nabija čavle u gume! ali bi najkasnije kod drugog udarca čekićem po čavlu alarm upalio!
2TDottore:
--- Citat: robert - 21 Prosinac, 2008, 17:20:59 ---ma imam još jednu novu metzelerku na tavanu(nova 0km)!
prvi put kad je bila probušena imala je 2 rupe, sad i sam vidiš kako je nabijen čavao unutra!
stari me isto pitao da te nema netko na piku pa ti nabija čavle u gume! ali bi najkasnije kod drugog udarca čekićem po čavlu alarm upalio!
--- Kraj citata ---
onda nova guma i problem rjesen.I pazi di se vozis.Ja na svoje ultra meke gume pazim da mi se svi smiju.Al jebiga bolje to nego dat 400kn za novu. :toothy9:
robert:
pa vidi ti čavao na cesti kad se voziš na skuteru! nemoguće! jedino da si ugradim neki super jaki magnet ispred prednjeg kotača!
ne vozim se po bauštelama a ako moram preko bauštele onda guram!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju