Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (144/278) > >>

robert:
pa i na scooter attacku sam negdje čitao da se orginal podloška mora skinuti

stupar:
oops pa ni ja na svom nisam skinuo tu podlosku sa svjecice...ajde budem skino ako to treba da bude skinuto,jel ima nekih nuspojava ako se ne skine?

robert:
e stupar, ti imaš na luni termometar? ovaj koso/stage6?

3alfa3:
Po meni, mjerenje temperature na zracnjaku je (skoro) nepotrebno. On ionako "trpi" temperature i debelo preko 100C, a kod LC verzije to ima smisla kako nebi voda prokuhala.
Prava stvar bi bila mjerenje ispusnih plinova i stelanje fergazera kako bi te temperature bile oko 650C.
Ove chukice kaj pokazuju temperaturu zracnjaka mjerenjem pod svjecicom su samo sminka i nemaju zapravo prakticnu primjenu.

P.S.
Ako se vec mora, neka se mjeri na glavi motora ispod svjecice jer ce se tu najpreciznije izmjeriti.

P.S. 2
Ako pise da podlosku svjecice treba skidati, onda ju treba skidati. Meni je to logicno jer svjecica bi trebala biti jednako duboko u glavi i prije i za vrijeme mjerenja.
Vjerujem da su ove podloske za mjerenej zapravo jednokratne i da se kod mijenjanja svjecice trebaju koristiti nove. Zato ih i dodje vise u paketu

robert:
u pravu si alfa, zato ih ne želim kupovati! promjeni svjećicu i baci senzor! a 13 eura za 5 senzora nije baš malo!
da ti objasnim zašto si želim ugraditi termometar! iduće godine na ljeto planiram jedan duži put sa mojom lunom tako da će mi svakako dobro doći!
moj plan je zagreb-rijeka-karlobag-gospić-zadar pa možda i još dalje!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju