Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (143/278) > >>

vpucko:

--- Citat: gokiSP - 02 Prosinac, 2008, 23:10:56 ---pa mozda bi bilo dobro ovako to stavit: ako lc ima termometar u glavi i on je ubiti u vodi onda bis ti mozda to dogao staviti na plastiku koja je oko cilindra... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

mozak na ON pa skuzis... :)

@ robert kupi na SA imas one podloske za pod svijecicu za upravo take stvari :) svega par eurica :)

neer:

--- Citat: vpucko - 03 Prosinac, 2008, 15:40:09 ---
--- Citat: gokiSP - 02 Prosinac, 2008, 23:10:56 ---pa mozda bi bilo dobro ovako to stavit: ako lc ima termometar u glavi i on je ubiti u vodi onda bis ti mozda to dogao staviti na plastiku koja je oko cilindra... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

mozak na ON pa skuzis... :)

@ robert kupi na SA imas one podloske za pod svijecicu za upravo take stvari :) svega par eurica :)

--- Kraj citata ---
onda nije to to podloska digne svjecicu za 3-4 mm

Pupo:
A onda tokaru glavu da skine malo ispod svječice  :icon_biggrin:

robert:

--- Citat: vpucko - 03 Prosinac, 2008, 15:40:09 ---@ robert kupi na SA imas one podloske za pod svijecicu za upravo take stvari :) svega par eurica :)

--- Kraj citata ---
ni na kraj pameti mi nije da kupujem te koso/stage6 senzore! gdje god čujem samo da brzo pregaraju!
5 komada košta 13 eura + poštarina! moraš skinuti orginal podlošku na svjećici i staviti ovu!

moram priznati da bi me interesiralo dali je moguće njih koristiti uz ovaj naš homemade termometar!

neer:

--- Citat: robert - 03 Prosinac, 2008, 17:09:05 ---
--- Citat: vpucko - 03 Prosinac, 2008, 15:40:09 ---@ robert kupi na SA imas one podloske za pod svijecicu za upravo take stvari :) svega par eurica :)

--- Kraj citata ---
ni na kraj pameti mi nije da kupujem te koso/stage6 senzore! gdje god čujem samo da brzo pregaraju!
5 komada košta 13 eura + poštarina! moraš skinuti orginal podlošku na svjećici i staviti ovu!

moram priznati da bi me interesiralo dali je moguće njih koristiti uz ovaj naš homemade termometar!

--- Kraj citata ---
da a sta je pola foruma kenjalo kad sam ja rekao da se skine ta podloska s svjecice a svi neer ti si bedast krelac budala kud ces to i sta sad svi tvrde treba skinit to...kad niste htjeli majstora poslusat  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju