Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
3alfa3:
--- Citat: robert - 03 Prosinac, 2008, 20:02:19 ---planiram jedan duži put
--- Kraj citata ---
To mi je isto zapravo misterija.
Jer skuter se ne moze grijati i grijati i grijati u nedogled.
On dodje do jedne temperature i dalje ne moze. Ako je ispravan, ne vidim zasto nebi mogao u komadu preci puno km. Pretpostavljam da je skuteru svejedno, jer nakon 5-10km on ima temperaturu koja nebi smjela vise rasti, a kada bi i rasla, to bi napravila unutar te kilometraze, a ne poslije.
Dopustam da sam u krivu, ali tako mi logika govori.
S druge strane, zracnjaci bi trebali pouzdano raditi i na 110-120C. Dobro ulje, prava smjesa benge i zraka i mora trajati.
Prije bi reko da bi zaustavljanje vise trebalo vozacu nego skuteru. Meni je nekih 100km granica kada voznja prestaje biti zadovoljstvo i potrebno mi je barem par minuta odmora.
stupar:
--- Citat: robert - 03 Prosinac, 2008, 17:47:16 ---e stupar, ti imaš na luni termometar? ovaj koso/stage6?
--- Kraj citata ---
nope nemam termometar.mislio sam da se mora skinut inace...
robert:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Prosinac, 2008, 20:12:21 ---Prije bi reko da bi zaustavljanje vise trebalo vozacu nego skuteru. Meni je nekih 100km granica kada voznja prestaje biti zadovoljstvo i potrebno mi je barem par minuta odmora.
--- Kraj citata ---
pa i mislim tako napraviti! tjedan dana odmora! kad mi se vozi vozim a kad ne onda se odmaram! spavanje u šatoru ili na klupi i tako dalje! ;D
aprilija top:
inace po mom ispod toga ako se mora maknut sajbica ja bi stavio onu bakrenu sajbicu i onu ko diht masu za kompjutere kaj drzi temperaturu izmedu procesora i kulera
Pupo:
--- Citat: aprilija top - 03 Prosinac, 2008, 22:44:29 ---inace po mom ispod toga ako se mora maknut sajbica ja bi stavio onu bakrenu sajbicu i onu ko diht masu za kompjutere kaj drzi temperaturu izmedu procesora i kulera
--- Kraj citata ---
inače termalna pasta koja nebi izdržala toliku temperaturu toliko dugo. Al totalno nepotrebno.
Jel ti nije lakše sondu okačiti za jedno rebro i gotovo. gledaš koliko ti je normalna temperatura, kad počne rasti, raste svagdje, tako i na tom rebru. I tako nemas skalu sa točnim vrijednostima. U biti, važno ti je da uočiš promjenu temperature a sad bila ona pod svječicom sa 100 na 120 ili na rebru sa 70 na 90 totalno svejedno(karikirano govorim).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju