Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (137/278) > >>

robert:

--- Citat: sfreak - 09 Studeni, 2008, 21:02:05 ---daj zamisli to...ajme kako bi nekom jebao mater...
luna je prejaka jednostavno...snaga se oseca  ;D

--- Kraj citata ---
hvala, još ona nije kako bi trebala biti! čekam neke sitnice pa će onda biti i raditi kako treba!

2TDottore:
jaka je al jos uvjek nije dovoljno jaka za zivcanog stalkera koji ima duplo slabiji setup a pojede ju za dorucak.Treba luna popatati jos puno zganaca da uspije prestici mocnog stalkera. :beah:

robert:

--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 21:13:16 ---jaka je al jos uvjek nije dovoljno jaka za zivcanog stalkera koji ima duplo slabiji setup a pojede ju za dorucak.Treba luna popatati jos puno zganaca da uspije prestici mocnog stalkera. :beah:

--- Kraj citata ---
pazi da taj dan ne dođe brže nego što misliš!  :toothy10:   :toothy10:

2TDottore:

--- Citat: robert - 09 Studeni, 2008, 21:20:02 ---
--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 21:13:16 ---jaka je al jos uvjek nije dovoljno jaka za zivcanog stalkera koji ima duplo slabiji setup a pojede ju za dorucak.Treba luna popatati jos puno zganaca da uspije prestici mocnog stalkera. :beah:

--- Kraj citata ---
pazi da taj dan ne dođe brže nego što misliš!  :toothy10:   :toothy10:

--- Kraj citata ---

nadam se da hoce pa da mozemo sljedece sezone ko ljudi otic na moreno.  :toothy9:  :icon_thumright:

SLOW JA VJERUJEM U TEBE TI SI MOJ IDOL.  :notworthy:

robert:

--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 21:22:39 ---nadam se da hoce pa da mozemo sljedece sezone ko ljudi otic na moreno.  :toothy9:  :icon_thumright:

SLOW JA VJERUJEM U TEBE TI SI MOJ IDOL.  :notworthy:

--- Kraj citata ---
teško da ću ja sa tobom na takav put! prebrzo voziš i ne razmišljaš! po meni nepoznatim putevima se vozim rađe malo sporije pa stignem živ i zdrav na cilj! mislim da te netrebam podsjećati na vožnju od grobnika do rijeke!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju